|

Badou Ndiaye: Galatasaray'da oynamak istiyorum

Galatasaray'ın Imbula transferini gerçekleştirememesinin ardından rota Osmanlıspor'un Senegalli yıldızı Badou Ndiaye'ye döndü. Başkent ekibinin ilk etapta 10 milyon Euro istediği futbolcu, sarı kırmızılılarda oynama isteğini dile getirerek rakamın indirilmesini talep etti.

Yeni Şafak
09:34 - 25/07/2017 Salı
Güncelleme: 10:20 - 25/07/2017 Salı
Yeni Şafak
Badou Ndiaye, Osmanlıspor formasıyla çıktığı 77 maçta 18 gol atma başarısı gösterdi.
Badou Ndiaye, Osmanlıspor formasıyla çıktığı 77 maçta 18 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaray'da Osmanlıspor'un Senegalli yıldızı Badou Ndiaye'nin adı artık daha yüksek sesle telafuz ediliyor.

Sarı kırmızılılar önceki günlerde futbolcunun bonservisi hakkında bilgi almış ve 10 milyon Euro talep edildiğini duyunca geri adım atmıştı. Ancak Senegalli futbolcu Badou Ndiaye, kulüp yönetimine sarı kırmızılı kulüpte oynama isteğini ileterek bonservisinde indirim talep etti.

Stoke City kulübünün Imbula'nın Galatasaray'a transferine izin vermemesinin ardından Ndiaye ile daha ciddi bir şekilde ilgilenmeye başlayan sarı kırmızılılar, dün bir kez daha başkent ekibinin kapısını çaldı.

Bugün Ankara'da görüşmelerde bulunacak olan sportif direktör Cenk Ergün, 5 milyon Euro + Donk + Hakan Balta teklifini Osmanlıspor'a sunacak. Ergün, Ndiaye'nin de sarı kırmızılılarda oynama isteğini dile getirerek teklifin kabul edilmesini bekleyecek.

#Galatasaray
#Badou Ndiaye
7 yıl önce