|

Galatasaray'da Pandev korkusu

Yıllık 2.4 milyon Euro kazanan Goran Pandev'e, hiç ödeme yapılmadığı ortaya çıktı. Makedon oyuncunun kulübü FIFA'ya şikayet etme ihtimali, bomba etkisi oluşturdu.

Yeni Şafak
12:27 - 21/12/2014 Pazar
Güncelleme: 10:31 - 21/12/2014 Pazar
Diğer

Galatasaray'da sezon başında kadroya alınan Goran Pandev'in, Sarı- Kırmızılılar'ın FIFA'ya şikayet etmeye hazırlandığı öğrenildi. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin isteğiyle takıma alınan ve 2016'ya kadar da yıllığı 2.4 milyon Euro'luk sözleşmeye imzasını atan Pandev'in, 4 aydır parasını alamadığı bildirildi. Bu durumdan mutsuz olan Makedon oyuncunun FIFA'ya başvurarak, hem parasını almak hem de serbest kalmak için gerekli işlemlere başlama ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı. Devre arasında takımdan kesin olarak ayrılması beklenen tecrübeli futbolcunun, bu harekette bulunması halinde, zaten Finansal Fair-Play kuralları sebebiyle UEFA tarafından da uyarılan Galatasaray'ın başının, daha büyük bir derde gireceği konuşuluyor. Türkiye Kupası'nda Cim Bom'un, 9-1 kazandığı Balçova maçında 3 gol atan Pandev'le yönetimin, en kısa zamanda bir görüşme yaparak, sorunu çözmeye çalışacağı gelen haberler arasında yer alıyor.


Hajrovic de gitmişti

Hatırlanacağı gibi Aslan'da daha önce, Grasshoppers'tan 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan İzet Hajrovic, uzun bir süre maaş alamadığını belirterek FIFA'ya başvurmuş ve serbest kalmıştı. Bunun neticesinde de Bosnalı futbolcu, Alman ekibi Werder Bremen'e bonservis bedeli olmadan transfer olmuştu. (Fanatik)

#Makedon
#Goran Pandev
#galatasaray
#FIFA
#Werder Bremen
#İzet Hajrovic
9 yıl önce
default-profile-img