|

Galatasaray'dan tatsız prova

Süper Lig'de 4. yıldız için mücadele veren sarı-kırmızılılar, hazırlık maçında Yunan ekibi Panthrakikos'a mağlup oldu. Goller Diguiny ve penaltıdan Fonseca'dan geldi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 21:03 - 29/03/2015 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray, milli arada Yunanistan Süper Lig ekibi Panthrakikos ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan maçta gençlerden kurulu bir kadroyla mücadele eden sarı-kırmızılılar, ilk yarının son dakikasında Nicolas Diguiny'nin golüne engel olamadı: 0-1. 52'de Aydın çizgi üzerinde topu boş kaleye gönderemedi. 62'de Eray'ın elinden kaçırdığı top Balda'nın önünde kalırken, Emre Tosun penaltıya sebebiyet verdi. Fonseca farkı ikiye çıkardı: 0-2. 88'de ceza sahası dışında topla buluşan Emre Çolak'ın plase vuruşu üst direkte patladı.



Emre ceza almalıydı


Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bir soru üzerine derbide Slaven Bilic ile tartışan Emre Belözoğlu'nun ceza alması gerektiğini söyledi. Genç hoca, "Emre'nin yaptığını hakemin kartsız bırakması doğru değildi. Hocanın da orada bir yanlışı varsa, o da gerekli cezayı almalıdır. Hepimiz yapıyorsak, hepimiz almalıyız” dedi. Hamzaoğlu, derbi hakemi Fırat Aydınus'un, Emenike'ye kart göstermemesini de normal karşıladı.






#Galatasaray
#maç
#Hamza Hamzaoğlu
9 yıl önce