|

'Galatasaray'ı puansız göndereceğiz'

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz'la tecrübeli santrforu Necati Ateş, "Kazanan taraf olup eski takımımızı eli boş göndermek istiyoruz" dedi.

Dha
00:00 - 1/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:30 - 1/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
'Galatasaray'ı puansız göndereceğiz'
'Galatasaray'ı puansız göndereceğiz'

Bayramın ilk günü cumartesi saat 18.30'da sahalarında oynayacakları Galatasaray maçının hazırlıklarını sakat olan İlhan Parlak, Zoua ve Mehmet Akgün dışında sürdürdüklerini belirten Bülent Korkmaz, "Dört maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık. İçeride veya deplasmanda oynadığımız maçlarda kazanmaya yakın taraf bizdik. En son Torku Konyaspor maçı da öyle. Maalesef istediğimiz sonucu alamadık ama oyun olarak iyiye gidişat var. Sakatlar düzeldikçe, daha iyi oluyor. Oyunlardan memnun, sonuçlardan memnun değilim. Önemli olan sonuçlar, onu da en kısa sürede alacağımızı düşünüyorum. Galibiyet serisine başlayacağız. İnşallah bu başlangıç da bu maçla birlikte olur" dedi.

Futbola Galatasaray'da başladığını ve aynı kulüpte bitirdiğini hatırlatan Korkmaz,"Ama şu anki yuvam, evim Kayseri Erciyesspor. Zor bir maç olacak. Galatasaray'ın çok geniş bir kadrosu var. Şampiyonlar Ligi maçını oynayıp buraya gelecek. Galatasaray'a Şampiyonlar Liginde başarılar diliyorum. Süper Lig'de kimse kimseye kolay üstünlük sağlayamıyor. Hafta sonunda taraftarımızla birlikte Galatasarayı yenmek istiyoruz. Taraftar çok önemli ve biz bunu Konya maçında hissettik. Taraftar baskısı ve iyi oyun sonucu kazanan olmak istiyoruz. Hafta sonuna kadar en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

Necati: Kazanma zamanımız geldi

Uzun yıllar Galatasara'yda top koşturduktan sonra bu sezon mavi-siyahlı ekibe transfer olan Necati Ateş ise geçen hafta oynadıkları Torku Konyaspor maçında iyi oynadıklarını vurgularken şöyle konuştu: "Torku Konyaspor maçında aldığımız 1 puan, önümüzdeki haftalar için bizi sevindirdi. Tabii şimdi çok önemli bir Galatasaray maçı var. Kazanmak istiyoruz. Artık kazanma zamanının geldiğini düşünüyoruz. Bizim için çok önemli çünkü bir yerden 3 puanı yakalayıp bu rüzgarın içerisine kendimizi atmamız lazım. Artık ligin beraberlik ortalamasından çıkmamız lazım."





9 yıl önce