|

Galatasaray'ın Hagi pişmanlığı

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Hagi'nin oğlu Ianis, Fiorentina yolunda... Ancak Romanya basını tarafından ortaya atılan iddiaya göre Ianis Hagi, Galatasaray'ın kapısından dönmüş.

Yeni Şafak
21:50 - 1/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 19:03 - 1/04/2015 Çarşamba
Diğer

Sarı-kırmızılı takımda Ünal Aysal yönetiminin Hagi ile anlaştığı ve bu anlaşmaya göre Ianis'in gelecek sezondan itibaren Galatasaray forması giymesinin beklendiği iddia edildi. Ancak Aysal yönetiminin görevi bırakması ve Duygun Yarsuvat'ın takımın başına geçmesi ile bu anlaşmanın da havada kaldığı belirtildi. Yeni yönetimin de Ianis'e ilgi göstermediği ve bu transferin resmiyete dökülmediği için söz aşamasında kaldığı ifade edildi.



Ünal Aysal geçtiğimiz yıllarda, "Galatasaray gidip gelinen bir yer. Bir kere gelinip kalınan bir yer değil. Fatih hoca bile üçüncü kez hocalığa geldi. Geçmişte kaptanlıkları uzun yıllar futbol oynaması haricinde... Benim gönlümde bir Hagi var. Ancak o bildiğimiz Hagi değil. O da Hagi'nin oğlu junior Hagi. İki ayağını da iyi kullanıyor. Onun gelmesini ben de çok istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.



İtalyan medyasında çıkan haberlerde Ianis'in Fiorentina ile anlaştığı ve gelecek sezon Fiorentina A Takımında forma giyeceği vurgulandı. 1998 yılında İstanbul'da doğan Ianis, babası gibi sol ayaklı ve 10 numara olarak oynuyor.



(Sporx)




#ianis hagi
#gheorghe hagi
#galatasaray
#fiorentina
9 yıl önce