|

Galatasaray'ın üçüncü forması tanıtıldı

Galatasaray yeni sezondaki üçüncü formasını tanıtımını yaptı. Nike'ın ürettiği forma rengiyle dikkat çekiyor.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 16/09/2014 Salı
Güncelleme: 11:41 - 16/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'ın üçüncü forması tanıtıldı
Galatasaray'ın üçüncü forması tanıtıldı

Galatasaray yeni sezondaki üçüncü formasında, yeşil sahada etkisini artırmak için koyu mor renginin iki tonunu tercih edecek. Forma, şort ve çorapların her birinin önünde morun açık tonu, arka kısımlarında ise daha koyu bir rengi bulunuyor.

Bu iki ton kitin her iki yanında bulunan sarı çizgi ile birbirinden ayrılıyor. Bu sarı çizgiyle Galatasaray'ın meşhur ev sahibi formasının renklerinden biri onurlandırılmış oluyor. Bu çizgiler yakadan başlayarak, iki omuzdan forma ve şortun iki yanına uzanıp, çoraplara kadar iniyor.


Oyuncular hareket halinde olduklarında bu çizgi de hareket ederek oyuncuların vücut hatlarını vurgulayıp hız algısını yaratıyor. Forma ışık altında daha da canlanıyor ve yoğun renk ışıltısı vererek oyuncuların sahada kendilerini daha çok göstermelerini sağlıyor. Aynı zamanda, forma koyu mor renkli polo yakası ve üç düğmeli yaka açıklığı ile klasik bir dizayn sunuyor.


Yakanın iç-arka kısmında Galatasaray'ın iç saha renkleriyle işlenmiş şampiyonluk forsu ve 'İlklerin ve enlerin Takımı' ifadesi yer alıyor.


Nike'ın tarzını ve tutkusunu ön plana çıkaran bu yeni forma aynı zamanda oyunculara performans, forma teknolojisi ve çevresel sürdürülebilirlik konularındaki en son yenilikleri sunmak üzere tasarlandı.

İşte Galatasaray'ın 2014-2015 sezonundaki üçüncü forması:

10 yıl önce