|

Galatasaraylı futbolculardan taraftara tavır!

Galatasaray takımı, Kasımpaşa galibiyeti sonrası tribünlerin davetini geri çevirdi. Karşılaşma içinde zaman zaman tribünlerin tepkileriyle karşılaşan oyuncular, maç sonunda yapılan davete karşılık vermeyerek soyunma odasının yolunu tuttu.

Aa
00:00 - 31/10/2014 Cuma
Güncelleme: 22:31 - 31/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaraylı futbolculardan taraftara tavır!
Galatasaraylı futbolculardan taraftara tavır!

Tribünlerin isteği karşılık bulmazken, "Sabri reis takımı buraya getir" tezahüratları sonrası Sabri Sarıoğlu'nun çabaları da durumu değiştirmedi. Bir süre bekleyen taraftarlar, ıslıklarla tepki göstererek stattan ayrıldı.

Selçuk İnan taraftarları kızdırdı

Karşılaşmanın 31. dakikasında Semih Kaya'nın savunmada bir topu uzaklaştırmakta güçlük çekmesinin ardından Selçuk İnan, takım arkadaşına kızarken, bu durum taraftarın tepkisini çekti.

Pozisyonun bitmesinin ardından Selçuk, Semih'ten topu uzak bir noktaya vurmasını isterken, takım kaptanının çok sert olmayan bu uyarısının ardından tribünlerden ıslıklar yükseldi. Selçuk, ilk yarının son anlarında yaptığı bir geri pasın ardından da yine tribünlerin tepkisiyle karşılaştı.

Olcan Adın cezalı duruma düştü

Kasımpaşa karşısında sarı kart gören sarı-kırmızılı oyuncu Olcan Adın, cezalı duruma düştü. Müsabakanın 27. dakikasında hakem Hüseyin Göçek'ten sarı kart gören Olcan, bu sezon ligde dördüncü kez sarı kart gördü ve ligdeki Kardemir Karabükspor maçı öncesi cezalı oldu.

9 yıl önce