|

Galatasaraylı yöneticilerden Prandelli açıklaması

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Anderlecht'e 2-0 yenilerek Avrupa defterini kapatan Galatasaray, İstanbul'a döndü. Basın mensuplarının Prandelli ile yollar ayrılacak mı sorusununa, Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, "Yok hayır" demekle yetinirken, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise, "Görüyorsunuz çok yorgunum. Sağlıklı bir açıklama yapmak için biraz bekleyin" ifadesini kullandı.

15:00 - 27/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 17:05 - 27/11/2014 Perşembe
AA
Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Brüksel'den İstanbul'a gelen sarı-kırmızılı kafilenin son derece moralsiz olduğu gözlendi. Atatürk Havalimanı'nda bekleyen bir grup taraftar, teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya davet edip, futbolculardan da Selçuk İnan ve Hamit Altıntop'a tepki gösterdi.


Havalimanında bekleyen basın mensuplarının, İtalyan teknik adamla yolların ayrılıp ayrılmadığı yönündeki ısrarlı soruları üzerine Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, "Yok hayır" demekle yetindi.


Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise, "Görüyorsunuz çok yorgunum. Sağlıklı bir açıklama yapmak için biraz bekleyin" dedi.


Albayrak, Prandelli'yle yolların ayrıldığı yönündeki iddiaların sorulması üzerine de, "Bu kulübün bir başkanı var. Ona sormalısınız" ifadelerini kullandı. 


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 29 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.
#futbol
#Galatasaray
#Cesare Prandelli
#Abdürrahim Albayrak
#Ali Dürüst
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Anderlecht
9 yıl önce