|

Gecemiz çifte zafer olsun

Ukrayna'da Metalist Kharkiv'i mağlup ederek grup maçlarına galibiyetle başlayan Trabzonspor, sahasında Legia Varşova'yı yenerse bir üst tura yükselme yolunda büyük bir adım atacak. Sahasında Asteras ile berabere kalan Beşiktaş ise Londra'da grubun favorilerinden Tottenham ile puan mücadelesi verecek.

.
00:00 - 2/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 01:18 - 2/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Gecemiz çifte zafer olsun
Gecemiz çifte zafer olsun

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ve Trabzonspor, gruplarında ikinci maçlarını bugün oynayacak. Deplasmandaki ilk maçta Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını 2-1 mağlup eden Trabzonspor, sahasında Belçika'nın Legia Varşova takımını konuk edecek. Karadeniz ekibi, Avni Aker Stadı'ndaki maçta Belçika ekibini mağlup etmesi halinde gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atacak. Legia Varşova ise grup ilk maçında Lokeren'i mağlup ederken, averajla ikinci sırada yer alıyor. Ligdeki performansının aksine Avrupa'da başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor'da Varşova maçı öncesi Mustafa Yumlu, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir dışında eksik bulunmuyor. Bordo-mavili takımda sakatlıkları geçen Bosingwa, Constant ve Yatabare teknik direktör Vahid Halilhodzic'in görev vermesi halinde forma giyebilecekleri açıklandı.

Sahasında Yunan ekibi Asteras karşısında son dakikalarda yediği golle berabere ayrılan Beşiktaş ise grubun favorilerinden Tottenham ile Londra'da puan mücadelesi verecek. Siyah-beyazlılarda sakatlığı devam eden Mustafa Pektemek dışında eksik bulunmuyor. Mustafa Pektemek takımla birlikte İngiltere kafilesine dahil edilse de teknik direktör Bilic, bugünkü maçta forvette Demba Ba'ya şans tanıyacak. Ersan Gülüm ise bugün sahada olacak.

10 yıl önce