|

Giresunspor çıkışını sürdürmek istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Şanlıurfaspor deplasmanından puan ya da puanlar alarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Yeni Şafak
11:55 - 19/12/2014 Cuma
Güncelleme: 13:56 - 19/12/2014 Cuma
AA

Özkul, yaptığı açıklamada, yarın Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsattı.


Ligde son haftalarda istikrarlı sonuçlar aldıklarını, bu başarılarını Şanlıurfaspor maçında da devam ettirmek istediklerini vurgulayan Özkul, şöyle konuştu:


"Lige kötü başlamış ve hiç de istemediğimiz sonuçlar almıştık ancak son haftalarda ligde çok iyi çıkış yakaladık. Oynadığımız 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldık. Topladığımız 12 puanla da alt sıralardan kurtularak tırmanışa geçtik. Giresunspor için artık kötü günler geride kaldı. Yarın ligde Şanlıurfaspor ile karşılaşacağız. Şanlıurfaspor deplasmanından puan ya da puanlar alarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."


Özkul, deplasmanlarda iyi oynadıklarına, hiç kaybetmediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:


"Deplasmanlarda daha iyi oynuyor ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Oynadığımız 6 maçta hiç yenilmedik. Hatta ligde aldığımız 3 galibiyetin ikisini deplasman maçlarımızda elde ettik. Şanlıurfaspor karşısında da iyi sonuç alarak deplasmanda yenilmezlik unvanımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu başaracak güce ve isteğe de sahibiz."

#Giresunspor
#Şanlıurfaspor
#İbrahim Özkul
9 yıl önce