|

Giresunspor galibiyet hedefliyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı Ercan Pamuk, "İnşallah taraftar ve seyircilerimizle beraber Antalyaspor maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Yeni Şafak
10:38 - 27/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 09:39 - 27/11/2014 Perşembe
AA
Pamuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, haftalar sonra Adanaspor maçıyla gelen üç puanın moralleri yükselttiğini söyledi.


Ligde yarın Antalyaspor ile kendi saha ve seyircileri önünde karşılaşacaklarını belirten Pamuk, şunları kaydetti:


"Futbolcular geçen hafta ellerinden geleni yaptılar ve galibiyeti aldılar. Bu hafta taraftarların da üzerilerine düşeni yapmalarını stadı doldurmalarını istiyoruz. İnşallah taraftar ve seyircilerimizle beraber Antalyaspor maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz. Geçen haftaki galibiyeti Jones'e armağan etmiştik inşallah bu hafta da galip gelerek ona armağan etmek istiyoruz."


Jones 2,5 ay sahalardan uzak kalacak


Pamuk öte yandan fibula kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olan Jones'in 2,5 ay sahalardan uzak kalacağını ifade ederek, "Bizle buluşması ikinci yarıyı bulacak, Şubat ayının sonunda yetişebilirse bizim için iyi olacak. Bir an önce iyileşip aramıza katılmasını istiyoruz, bizim için büyük bir eksik. Arkadaşlar Jones'in de yerini dolduracaklar" dedi.
#Giresunspor
#Antalyaspor
#PTT 1. Lig
#Jones
#Adanaspor
9 yıl önce