|

Gökhan Töre kariyerimle oynadı

Otelde yaşanan olaydan dolayı korktuğunu itiraf eden Bayer Leverkusenli yıldız, “Gökhan Töre benden özür diledi ama böyle bir mesele tek seferde küçük bir özürle çözülemez. Hakan milli takıma katılabilir, kendi kararı. Ben de kampa katılmama kararımı düşünerek verdim” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 08:00 - 27/03/2015 Cuma
Yeni Şafak

Aldığı davete rağmen milli takımda oynamayı reddeden Ömer Toprak, “Tabii ki ben de Amsterdam'da sahada olmak isterdim. Ancak bu koşullar altında Türkiye adına oynamam mümkün değil" dedi. Alman basınından Süddeutche gazatesine konuşan Bayer Leverkusenli oyuncu, Hollanda'ya karşı oynamak istemesine rağmen mevcut koşullar nedeniyle kampa katılmadığını belirterek “Almanya'daki kampa katılmama kararını düşünerek verdim" ifadelerini kullandı.



Gökhan Töre ile arasında otelde yaşanan olay hakkında konuşmayan Ömer, olayın aniden büyüdüğünü ve korktuğunu ifade etti. Sorunu takım içinde çözmek ve Türk futboluna zarar vermemek için yargıya taşımadığını, sadece Hakan Çalhanoğlu ve Fatih Terim ile görüştüğünü kaydeden tecrübeli oyuncu, Terim'e Gökhan ile aynı takımda oynamak istemediğini de aktardığını ifade etti. Yaşananların ardından Gökhan'ın kendisinden özür dilediğini kaydeden 25 yaşındaki yıldız, "Böyle bir mesele tek seferlik küçük bir özürle çözüme ulaşmaz. Gökhan Töre kariyerimle ve hayatımla oynadı" diye konuştu. Fatih Terim ile Almanya ziyaretinde konuşmadıklarını belirten genç futbolcu, takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu'nun milli takım kararına ise saygı duyduğunu söyledi.


#Ömer Toprak
#Gökhan Töre
#milli takım
9 yıl önce