|

Goran Pandev köprüleri attı

Galatasaray'ın Makedon futbolcusunun sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesini sona erdirmek için FIFA'ya başvuracağı iddia edildi.

Yeni Şafak
04:00 - 21/12/2014 Sunday
Güncelleme: 23:30 - 20/12/2014 Saturday
Yeni Şafak

Sezon başında İtalya Ligi ekiplerinden Napoli'den transfer edilen, ancak istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Goran Pandev hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Makedon basınında çıkan haberlere göre, 31 yaşındaki oyuncunun maaş ödemelerinde gecikmeler olması nedeniyle FIFA'ya başvurup serbest kalmayı düşündüğü belirtildi. Daha önce Bosnalı oyuncu Izet Hajrovic'te ödemelerde yaşadığı gecikme sonrası FIFA'ya başvurmuş ve serbest kaldıktan sonra Bundesliga'dan Werder Bremen'e transfer olmuştu. Serie A takımlarından Fiorentina, Torino ve Sampdoria gibi ekiplerin transfer listesinde olan Pandev'in, sezon sonunu beklemeden devre arasında İtalya'ya geri dönmek istediği belirtiliyor. Bu sezon Galatasaray’da 7 maçta forma giyen Pandev, Balçova Yaşamspor maçında attığı 3 golle, Galatasaray kariyerindeki ilk gollerini atmıştı.


Galatasaray dünyanın en değerli 17. kulübü

Dünyanın önde gelen marka değerlendirme şirketlerinden Brand Finance, “Dünya Futbolunun En Değerli İlk 50 Kulüp Markası” çalışmasını yayımladı. Sıralamada 3 Türk takımı da kendine yer buldu. Galatasaray 140 milyon Dolarlık değeriyle listede kendisine 17. Sırada yer bulurken, Fenerbahçe 87 milyon Dolarlık değeriyle 34, Beşiktaş ise 70 milyon Dolarla 43. sırada yer aldı. Araştırmaya göre, dünyanın en değerli kulübü 896 milyon Dolar geliriyle Almanya’nın Bayern Münih Kulübü oldu.

#galatasaray
#pandev
#fifa
9 years ago