|

Gözler İnönü'ye çevrildi

Teknik direktör Aykut Kocaman, Trabzon karşısında sezonun en iyi futbolunu oynayarak kazandıklarını belirtirken "derbinin sonucu bizim adımıza olumlu ya da olumlu çok şeyi değiştirecek" dedi

00:00 - 16/04/2012 Pazartesi
Güncelleme: 00:59 - 16/04/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Gözler İnönü'ye çevrildi
Gözler İnönü'ye çevrildi

Trabzonspor maçını 3 puanla geride bırakan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman heyecanla bugün oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçını beklemeye koyuldu. Kocaman maç sonrası "Sezonun en iyi futbolunu oynayarak kazandık. Bugün (yarın) oynanacak maçın sonucu bizim adımıza olumlu ya da olumsuz çok şeyi değiştirecek" dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Bizim adımıza sezonun en iyi maçlarından biri oldu. Bu oyun seviyesine çıktık zaman zaman ama bunu tutamadık. 6 maçlık dev seriye bu oyunla başlamayı başardık. Temel amacımız bu oyunun çevresinde dönerek, hem deplasman maçlarında hem de içerideki maçlarda performans göstermek. Yarınki (bugün) maçın sonucu bizim adımıza olumlu ya da olumsuz pek çok şeyi değiştirecek. Bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, oyun ve skorun getirdiği özgüven ve moral. İnancı artıracak bir durum. Bu duygular ve düşünceler en çok itici güç. Bu rüzgarla oraya çıkacağız" diye konuştu.


Futbolculara 'Yıldırım' doping

Başkan Aziz Yıldırım, dünkü derbi öncesinde de Metris Cezaevi'nden futbolculara mesaj gönderdi. Yıldırım'ın mesajını futbolculara Ali Yıldırım iletti. Aziz Yıldırım'ın mesajında 'Süper Final'de tüm maçları kazanarak şampiyon olacağınıza inanayorum. Bunu başaracak gücünüz var' ifadelerini kulllandı.


Trabzon'a 100. gol 61. dakikada geldi

Fenerbahçe'nin lig tarihinde Trabzonspor'a 100. golünü attı. Gol 61. dakikada geldi. Sarı-lacivertliler dün attıkları iki golle bordo-mavililere karşı lig tarihinde 100. golünü filelere göndermiş oldu. Sarı-lacivertlilerin lig tarihinde attığı 100. golü Senegalli Moussa Sow kaydederken, golün Trabzon şehrinin plaka işareti olan 61. dakikada gelmesi ilginç bir tesadüf oldu.


Kadıköy'de ikinci kareografi kazası

Fenerbahçeli taraftarların Türk Telekom kale arkası tribünde hazırladıkları koreografi, ipleri koptuğu için çok kısa bir süre görülebildi. Tribünde sarı ve beyaz renklerde kartonlar açılarak arka fon oluşturulurken, iplerle yukarıya doğru çekilen perdede bir dev figürü ve kollarında 'Saldır Fener' yazısı yer aldı. Ancak üzerinde 'Saldır Fener' yazısı yer alan figür, iplerle yerden yukarıya doğru çekilerek açıldığı sırada ipler kopunca yere düştü. Sarı-lacivertli taraftarların daha önce Kadıköy'de Galatasaray maçında kareografi şovu planlamış, yaşanan aksaklık nedeniyle gerçekleşememişti.


ŞENER: Neresi temiz 90 dakika küfür yedim

Maç sonunda Maraton programında Şansal Büyüka'nın derbinin dostluk havasında geçtiğini, küfür edilmediğini, kötü bir olay olmadığını söylemesi üzerine Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kanalı aradı ve kendisine maç boyunca küfür edildiğini söyledi. Büyüka, yaklaşık 5 dakika sonra yeni bir açıklamayla karşılaşmada Şener'e küfür edildiğini söyledi.





12 yıl önce