|

Göztepe'nin B planı hazır

PTT 1'inci Ligi'nin yeni takımlarından Göztepe, Torku Konyasporlu sağ bek Benjamin Fuchs ile anlaşamazsa, rotayı Kayserisporlu Serkan Kurtuluş'a çevirecek.

Yeni Şafak
14:18 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 11:21 - 2/06/2015 Salı

Daha önce Manisaspor'da forma giyen ve bonservisi elinde olan Fuchs ile görüşmeleri sürdüren yönetimin alternatif isim olarak Kayserispor'la sözleşmesi biten 25 yaşındaki Serkan'ı listeye aldığı bildirildi. Bursaspor, Galatasaray ve Gençlerbirliği'nde de oynayan 25 yaşındaki Serkan Kurtuluş, Süper Lig'de 55 maça çıktı. Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'un kardeşi olan futbolcu, değişik yaş gruplarında milli formayı 76 kez görev yaptı.



BURAK'A VEDA

Göztepe formasıyla 2 farklı dönemde 3 şampiyonluk yaşayan Burak Keskin'in sözleşmesi feshedildi. Mukavelesi devam etmesine rağmen teknik heyetin gelecek sezon kadroda düşünmediği tecrübeli stopere alacakları ve şampiyonluk primi ödenerek bonservisi verildi. Sarı kırmızılı yönetim hem sözleşmesi biten hem de kadroda düşünülmeyen futbolcularıyla dostça vedalaşıyor. Serbest kalan Sabutay ve Tolga, tüm alacaklarını tahsil ederek vedalaştı. Göztepe, geçen sezon Bandırmaspor'dan 110 bin TL bonservisle alınan Timur'dan bonservisi için aynı parayı talep ediyor.


#göztepe
#transfer
#fuchs
#serkan kurtuluş
9 yıl önce