|

G.saray'a karşı işimi yapacağım

G.Saray maçına özel bir motivasyonla hazırlanan Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı, “Forvet olarak benim işim gol atmak. Gol atmak benim için tarifsiz bir duygu. Attıkça keyif alıyorum, daha iyi oynuyorum” dedi, güçlü rakibine gözdağı verdi

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:04 - 17/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor'un bu sezonki gol yükünü çeken, ligde attığı 15 golle gol krallığı yarışını sürdüren Oscar Cardozo, Galatasaray maçını iple çekiyor. Bordo-mavili takımın kazandığı 18 puana direkt etki yapan, ligde geride kalan haftalarda çıktığı 23 maçta bir kez hat-trick yapan, 2 maçta da iki gol atma başarısı gösteren Paraguaylı golcü, derbi maçlarda gol atamama şanssızlığını da bozmak istiyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Cardozo, Türk Telekom Arenada 3-0 kazandıkları Galatasaray maçında 87 dakika, Konya'da 3-0 kaybedilen Beşiktaş maçında 90 dakika ve Avni Aker'de golsüz biten Fenerbahçe maçında yine 90 dakika sahada kalmasına rağmen gol atma başarısını gösteremedi. “Derbide ilk golümü atmak istiyorum” diyen Cardozo, bu sefer bu şanssızlığı kıracağına inandığını kaydetti.



ATINCA TRABZON KAYBETMİYOR


Galatasaray maçına özel bir motivasyonla hazırlanan Cardozo, "Gol atmak benim için tarifsiz bir duygu. Gollerimi atarken de Trabzonspor'un başarısına da katkıda bulunmak istiyorum. Bir forvet olarak benim işim gol atmak. Ben de Galatasaray'a karşı işimi yapacağım" şeklinde iddialı konuştu. Cardozo'nun gol atmayı başardığı 11 maçta hiç mağlubiyet almayan Trabzonspor, 3 kez berabere kaldı; 8 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Tecrübeli golcü, 15 golünün 12'sini Avni Aker'de, 3'ünü ise deplasmanlarda attı.



Yusuf Erdoğan derbiyle dönüyor


Trabzonspor, Süper Lig'de yarın sahasında G.Saray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Yaklaşık iki aydır formaya hasret olan Yusuf Erdoğan, takımla birlikte çalışırken çift kale maçtaki performansıyla umut verdi. Yıldız futbolcunun geri dönüşü, teknik direktör Ersun Yanal'ı hücum hattında bir hayli rahatlattı. Erkan Zengin'i son iki lig maçında yedek bırakan başarılı teknik adamın bu bölgede Yusuf'u oynatacağı öğrenildi. Sakatlıklardan kurtulan Bosingwa ve Belkalem de idmanda yer alırken, bu iki isimle birlikte forvet oyuncuları Yatabare ve Waris'in de Galatasaray karşısında oynayacak düzeyde olduğu bildirildi. Teknik direktör Yanal'ın Sefa'nın yerine sağ kanatta Waris'i oynatmayı düşündüğü de ifade edildi.



Trabzonsporlu futbolcular, idmanı izleyen Bursa Nilüfer Futbol Okulu öğrencilerinin fotoğraf isteğini kırmadı.

Trabzonspor'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Bosingwa başta olmak üzere kiralık futbolcularda tedirgin bekleyiş devam ediyor. Devre arasında bonservisi alınacağı söylenen Özer Hurmacı konusunda henüz bir gelişme yaşanmazken, Belkalem, kaleci Hakan ve Salih Dursun konusunda da henüz adım atılmadı.



Constant'a konuşma izni çıkmadı

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın affetmesine rağmen kadroya almadığı Kevin Cosnant, haksızlığa uğradığını gerekçesiyle basın toplantısı yapmak istedi ama yönetimden izin çıkmadı. Genel Sekreter Köksal Güney, “Bu futbolcuyla ilgili sezon sonu karar vereceğiz" dedi.



Taraftardan yoğun ilgi A.Aker dolacak


Trabzonspor taraftarı, G.Saray derbisine büyük ilgi gösteriyor. Taraftarlar, düne kadar 10 bin dolayında bileti tüketti. 8 bin adet de kombinesi olan Trabzonspor'da tribünlerin tamamen dolacağı tahmin ediliyor.



Belkalem ucuz kurtuldu

Trabzon'da yaşanan trafik kazası iki yaralanmayla sonuçlanırken, Trabzonsporlu Belkalem de kazanın eşiğinden döndü. Hızlı seyreden bir araç, şoförünün kontrolünden çıkarak yol kenarında oto galeri önünde önce tabelaya çarptı, ardından park halindeki 5 aracı biçti. Kontrolden çıkan aracın ardında trafikte aracıyla seyreden Belkalem güçlükle durabilirken, polislere kaza ile ilgili şahitlik yaptı.




#Cardozo
#Trabzonspor
#galatasaray
#Ersun Yanal
9 yıl önce