|

G.Saray'da 4 transfer birden!

Galatasaray, yerli transferi konusunda ilk somut adımı attı. Sarı-kırmızılılar 4 oyuncuya birden imza attırıyor.

Yeni Şafak
00:00 - 16/01/2014 Perşembe
Güncelleme: 10:07 - 16/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
G.Saray'da 4 transfer birden!
G.Saray'da 4 transfer birden!

Sarı-kırmızılılar, uzun süredir transfer gündeminde yer alan Salih Dursun için Kayserispor ile anlaşma sağladı. İlk önce takas önerisi kullanılarak transfer pazarlığına başlanan Salih Dursun, 2 milyon 750 bin Euro bonservisle Galatasaray'ın yeni yıldızı oldu. İlk olarak Kayserispor'a Ceyhun Gülselam ve 2 milyon Euro öneren G.Saray yönetimi, Kayserispor yönetimini ikna edemeyince teklifini 2 milyon 750 bin Euro'ya çıkardı. Kayserispor yönetiminin bu ücreti kabul etmesiyle transferde el sıkışıldı. Kayserispor ile anlaştıktan sonra Salih ile anlaşma zemini arayan Galatasaray yönetimi, oyuncunun yıllık 750 bin Euro'luk isteğini kabul etti. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki oyuncuya 500 bin Euro ödeyecek, 250 bin Euro ise oyuncunun isteğiyle Sakaryaspor'a yardım için verilecek.

UMUT DA GELİYOR

G.Saray, Salih Dursun'un ardından Bucasporlu Umut Gündoğan'ın transferi için görüşmelere başlandığını da borsaya bildirdi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu da G.Saray'ın bir diğer transferi oldu.

TAZE KAN ENDOĞAN ADİLİ

Sarı-kırmızılılar, sezon başında Basel'e transfer olan, Roma'nın da bir ara ilgilendiği 19 yaşındaki Endoğan Adili'yi de kadrosuna katmak için görüşmelerinin olduğunu borsaya bildirdi. Endoğan, babası Türk olduğu Türk statüsünde forma giyecek.

İBRAHİM'E SÖZLEŞME

THY Antalya Cup'taki Ajax maçında galibiyeti getiren golü ve performansıyla teknik direktör Mancini'nin gözüne giren İbrahim Coşkun da dün profesyonel oldu. G.Saray, 18 yaşındaki oyuncuya 2.5 yıllık sözleşme yaptı.

10 yıl önce