|

G.Saray''da aile birliği!

Sarı-kırmızılı takımda yeni yönetim kurulu ile futbol takımı zirve yaptı. Başkan Duygun Yarsuvat, futbolculara hitap ederek, "Her zaman yanınızda olacağız" derken, başarı için göreve geldiklerini söyledi.

Taha Güvendi
00:00 - 30/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 01:34 - 30/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
G.Saray''da aile birliği!
G.Saray''da aile birliği!

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı teknik heyeti ve oyuncularıyla bir araya geldi. Başkan Yarsuvat, yemekte yaptığı konuşmada başarı için göreve geldiğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Başarı da sezon sonunda 4. yıldıza ulaşmak. Geçmiş yıllardaki başarılar aile ortamından ve arkadaşlıktan geldi. Lütfen hiçbir şeyden korkunuz olmasın. Kötü sözlere kulağınızı tıkayın. Ben ve arkadaşlarım her zaman sizin yanınızda olacağımıza, tüm sorunlarınıza yardımcı olacağımıza söz veriyoruz. Ailenizle burada mutlu olun ve burada geçirdiğiniz yıllardan keyif alın."

SOYUNMA ODASINA İNEN BAŞKAN OLMAYACAĞIM

Samimi ortamda geçen yemekte Yarsuvat, "Ben soyunma odasına inen bir başkan olmayacağım. Sizlerle bir şey konuşmak istersem Florya'ya, evimize geleceğim" ifadelerini kullanınca, futbolculardan alkış aldı. Yarsuvat, G.Saray'da oynamanın ayrıcalık olduğunu belirterek, "Hepinize güveniyorum. Haziran ayında 4. yıldızı takmış olacağız" dedi.

9 yıl önce