|

Güneş: Bursa kentinde bir endişe var...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluğa oynayan takımlardan, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den daha kötü oynamadıklarını belirterek, buna rağmen iyi futbolun karşılığını alamadıklarını söyledi.

Aa
00:00 - 23/10/2014 الخميس
Güncelleme: 16:05 - 23/10/2014 الخميس
Yeni Şafak
Güneş: Bursa kentinde bir endişe var...
Güneş: Bursa kentinde bir endişe var...

Güneş, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Bursa'da 2-2 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçında iyi oyunun karşılığını alamadıkları için üzgün olduklarını bildirdi. Önce iyi oyun sonucu 2-0 öne geçtiklerini ancak ikinci yarıda skorun 2-2'ye geldiğini anlatan Güneş, kaybettikleri 2 puan için yöneltilen eleştirilerin normal olduğunu ifade etti.

'Şehirde kazanamama endişesi var'

Balıkesirspor ile oynayacakları müsabakaya kazanma anlayışıyla çıkacaklarını kaydeden Güneş, bu mücadelede Volkan Şen'i cezası nedeniyle oynatamayacakları bilgisini verdi. Volkan Şen dışında eksik oyuncuları bulunmadığına değinen Güneş, "Takımda da şehirde de kazanamama endişesi var. Umutsuz değilim. Bu takımın yol alacağına inanıyorum. Oyuncularıma da güveniyorum, eksiklerimizi gidereceğiz. Balıkesirspor'un başında başarılı bir hoca var. Kendisi, bu camiayı yakından tanıyor. Onun için avantaj ancak dostluk çerçevesinde sahada mücadele edip 3 puanla Bursa'ya dönmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferhat Kiraz ve İbrahim Öztürk'ün durumu

Şenol Güneş, U21 Takımı ile antrenmanlara çıkması kararlaştırılan Ferhat Kiraz ve İbrahim Öztürk'e, takıma katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sezon başından bu yana defansta Türk oyuncu oynatmak istediğini hatırlatan Güneş, "İbrahim iyi niyetle de çalıştı ama yedek tutup oyuna aldığımda böyle oynayacaksa kadroda tutmanın anlamı yok. Böyle oynarlarsa, takıma katkıları olmayacaksa 18'e almayacağımı söyledim. Onlar da bu durumda bana 'İdmana çıkmasak olur mu?' dedi. 'Adil Bey ile görüşün' dedim, görüştüler. Daha sonra yönetimden alınan karar budur" ifadesini kullandı.

٪d سنوات قبل