|

Gurbetçi taraftarlardan derbiye yoğun ilgi

İha
00:00 - 22/04/2012 Pazar
Güncelleme: 18:08 - 22/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Gurbetçi taraftarlardan derbiye yoğun ilgi
Gurbetçi taraftarlardan derbiye yoğun ilgi

Dünyanın sayılı derbi müsabakalarından sayılan ve bu gece oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçına gurbetçi vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdi.

Bu akşam saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da oynanacak olan ve Süper Lig'de şampiyonun belirlenmesinde dönüm noktası olarak nitelendirilen Galatasaray - Fenerbahçe maçına saatler kala heyecan artarken, Avrupa'nın çeşitli kentlerinden maçı izlemek üzere günübirlik olarak gelen yüzlerce Galatasaray taraftarı Atatürk Havalimanı'nda renkli görüntüler oluşturdu.

BİLET BULMAK ÇOK ZOR

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) bu akşam oynanacak derbiyi izlemek üzere İstanbul'a gelen Evrim Çalışkan, bilet bulmakta zorlandığını söyledi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin dünyanın sayılı derbilerinden olduğunu aktaran Çalışkan, "Geldiğim uçağın 4'te 3'ü Galatasaray taraftarıyla doluydu. Kıbrıs'ta Galatasaray'ın büyük bir taraftar topluluğu var. Fenerbahçe'nin de var ama bizim yanımızda taraftar sayılmazlar" dedi.

GALATASARAY SEVGİSİ KİLOMETRELERE SIĞMIYOR

Sarı-kırmızılı bir diğer taraftar Mehmet Başkan ise, Galatasaray sevgisinin kilometrelere sağmayacağını söyledi. Maçı iki farkla alacakları tahmininde bulunan Başkan, "Kombinem var. Fenerbahçe ile yapılan her maçta burada oluyorum. Centilmen bir maç olsun, temiz maç olsun. Maçın galibi zaten belli" diye konuştu.

Öte yandan maç için ailesiyle birlikte yurt dışından gelen 12 yaşındaki Tuna Veysi ise, Galatasaray'ı çok sevdiğini ifade ederek, maçtan galip ayrılacaklarını söyledi.

12 yıl önce
default-profile-img