|

Hacıosmanoğlu: şikecilerin, uygunsuz...

.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 21/07/2013 Pazar
Güncelleme: 17:51 - 21/07/2013 Pazar
Yeni Şafak
Hacıosmanoğlu: şikecilerin, uygunsuz...
Hacıosmanoğlu: şikecilerin, uygunsuz...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle:

Temiz Türk futbolu söylemlerimizin destek bulduğunu, Kulüpler Birliği Vakfı Genel Kurulu''nda görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Söylemlerimizin eyleme dönüştüğü bu toplantı sırasında yaşananlar, bizim bu yolda ne denli ısrarcı ve korkusuz olduğumuzu da göstermiş oldu.

Kulüpler Birliği Başkanı''nın seçileceği Genel Kurul öncesi beni telefonla arayan Gençlerbirliği Başkanı Sayın İlhan Cavcav''a, seçimde Kayserispor Başkanı Sayın Recep Mamur''u destekleyeceğini söylemesi üzerine ben de kendisini tanıdığımı ve seçimde Sayın Mamur''u destekleyeceğimiz net bir dille ifade ettim. Ancak toplantı salonuna geldiğimizde Sayın Mamur, şikecilerin, uygunsuz ve usulsüz vekaleti ile, Fenerbahçe''yi de temsil ettiğini söylemesi üzerine kendisine tepkimizi gösterdik. Sayın Mamur''un bu tutumunun, ne Anadolu''muzun güzide şehri Kayseri''ye ne de Kayserispor Başkanlık makamına yakışmadığını ifade ettik. Kayseri şehrinin ve Kayserispor''un, şikecilerin oyununa dahil olmaması adına yaptığımız bu çıkış, bazı güçlerin iktidar mücadelesine de engel oldu. Katılmadıkları, temsil edilmedikleri bir genel kurulun başkanını belirlemeye çalışmak, diğer tüm kulüplere yapılan çok büyük bir saygısızlıktır.

Lekesiz, hak edenin hakkını aldığı Türk futbolu için, maskesiz, tertemiz yüzümüzle görev yapan bizlere, kendi maskelerini düşürdüğümüz için tepki gösterenler unutmamalıdır ki; bizim için hırsızı savunanların hırsızdan farkı yoktur.

TRABZONSPOR KULÜBÜ BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU

11 yıl önce