|

Hakemin raporu Arda’yı kurtaracak

“Arda Turan, kramponlarını yan hakeme fırlatmadı. Verdiği reaksiyon, oyunun tansiyonundan kaynaklanan sinirle gerçekleşti”

04:00 - 30/01/2015 Cuma
Güncelleme: 00:15 - 30/01/2015 Cuma
Diğer
İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanşında Atletico Madrid-Barcelona maçında bir pozisyonda hakeme sinirlenip, kramponunu fırlatan Arda Turan’ı hakemin raporu kurtaracak.  Atletico'nun 3-2 yenilerek elendiği maçın 48. dakikasında rakipleriyle girdiği bir pozisyonda faul bekleyen ancak hakemin düdük çalmamasının ardından ayağından çıkan kramponu fırlatan Arda Turan hakkında hazırlanan hakem raporunda milli futbolcunun kramponlarını yan hakeme fırlatmadığı ifadesi yer aldı. 

3 AY CEZA ALABİLİRDİ

Raporda, Arda Turan'ın oyunun tansiyonundan kaynaklanan sinirle ayakkabısını sahanın dışına doğru fırlattığı ve yan hakemi hedef alan bir hedefi gözetlemediği belirtildi. Orta hakem Jesus Gil Manzano, bu raporuyla Arda Turan'ı önemli bir cezadan kurtardı. Aksi takdirde Arda’nın cezasının en az 3 aya kadar çıkabileceği vurgulandı. 


Arda aklını kaçırdı

Arda’nın hareketi İspanya'da gündem oldu. Marca, "Arda'nın bize hediye ettiği 2 güzel hareket, yan hakeme attığı ayakkabının gölgesinde kaldı. Aklını kaybetti ve cezası kırmızı olmalıydı" diye  yazdı.

#Atletico Madrid
#Barcelona
#Arda Turan
9 yıl önce