|

Halilhodzic ikinci kez tribünde

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, cezası nedeniyle Lokeren karşılaşmasını tribünden izledi.

Aa
00:00 - 23/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 21:35 - 23/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Halilhodzic ikinci kez tribünde
Halilhodzic ikinci kez tribünde

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Legia Varşova maçında Macar hakem Viktor Kassai tarafından itirazları nedeniyle tribüne gönderilen ve UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 maçla cezalandırılan Boşnak teknik adam, Lokeren maçında kulübedeki yerini alamadı. Halilhodziç'in yerine yardımcısı Jacques Bonnevay kulübede takımı yönetti. Halilhodziç, ligde de İstanbul Başakşehir maçında tribüne gönderilmiş, Avni Aker'deki Kasımpaşa maçını tribünden izlemişti.

Constant 3 maç sonra forma giydi

Trabzonspor'un Gineli oyuncu Kevin Constant, 3 maç sonra tekrar formasına kavuştu. Sakatlığı nedeniyle ligde Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyen, geçen hafta Mersin İdmanyurdu maçında da yedek soyundurulan Gineli oyuncu, Lokeren maçında ilk 11'de sahaya çıktı

Papadopoulos maskeyle

Trabzonspor'un Legia Varşova ile oynadığı maçta elmacık kemiği kırılan oyuncusu Papadopoulos da Lokeren maçında takımda yer aldı.

Elmacık kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilen Papadopolos, yüzüne göre yapılan koruyucu maskeyle sahada mücadele ederek iki maç sonra formasına kavuştu.

9 yıl önce