|

Halilhodzic'ten Cardozo sürprizi

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e konuk olan Trabzonspor, ligde son oynadığı Fenerbahçe maçına göre ilk 11'de 3 değişiklikle sahaya çıktı. Yıldız futbolcu Oscar Cardozo yedek bırakıldı.

Aa
00:00 - 22/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 19:43 - 22/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Halilhodzic'ten Cardozo sürprizi
Halilhodzic'ten Cardozo sürprizi

Bordo-mavili takımda teknik direktör Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ilk 11'inde görev yapan Mustafa Akbaş'ı yedeğe çekerken, Salih Dursun ve Mustafa Yatabare'yi ise kadroya almadı. Tecrübeli teknik direktör, bu futbolcuların yerine İstanbul Başakşehir karşısında ilk 11'de Avraam Papadopoulos, Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz'ı sahaya sürdü.

Trabzonspor karşılaşmaya Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Constant, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Waris ve Sefa Yılmaz ilk 11'i ile çıktı.

Konuk ekipte Halilhodzic, yıldız futbolcu Oscar Cardozo ile Fatih Öztürk, Mustafa Akbaş, Soner Aydoğdu, Yusuf Erdoğan, Ferhat Yazgan ve İshak Doğan'a yedekler arasında yer verdi. Cardozo 52. dakikada oyuna Fatih'in yerine girdi ve bu sezon Süper Lig'de ilk kez oynamış oldu.

Bordo-mavili ekipte Yunan futbolcu Avraam Papadopoulos ilk kez bir lig maçına çıkarken, Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz da ilk kez ilk 11'de görev aldı.

10 yıl önce
default-profile-img