|

Hamza hocayla güven kazandım

Kariyerindeki ilk şampiyonluğu yaşayan tecrübeli futbolcu, “Prandelli bir şeyler anlatıyordu ama çoğumuz ne dediğini anlamıyorduk. Bize o güveni veremiyordu ama Hamza hoca ile aile olduk” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 03:18 - 28/05/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Galatasaraylı futbolcular, dün Metin Oktay Tesisleri'nde basınla buluşurken, Yasin Öztekin, şampiyonluğun hikayesini aktardı. Tecrübeli futbolcu, “Beni Prandelli getirdi ama ilk yarıda çok fazla şans bulamadım. Devre arasında başka takıma kiralanmam gündeme geldi. Hamza hoca kalmamı istedi, ben de ikinci yarıda beklenen Yasin'i sergilemeye başladım. Futbolcuda en önemlisi güven hissetmesi. O güveni Prandelli'de hissetmedim. Bir şeyler anlatıyordu ama çoğumuz ne dediğini anlamıyorduk. Hamza hoca ise bana güvendi" ifadeleriyle dönüm noktasının Hamza Hamzaoğlu olduğunu söyledi. 28 yaşındaki futbolcu, "Hamza hoca gelince daha iyi çalıştık, kenetlendik ve aile olduk. Sonunda da 4. yıldızı taktık” dedi. Sneijder'in paslalarının hayatını değiştirdiğini belirten Yasin, "Sneijder birlikte oynadığım en iyi 10 numara" derken, milli takım için, "1 dakika bile olsa milli formayı giymek istiyorum" diye konuştu.



BURAK: BANA SAYGI DUYMALILAR


Sarı-kırmızılıların golcüsü Burak Yılmaz ise yaptığı açıklamada biraz da sitemkar konuştu. Şampiyonluk için, "Sezon başında sıkıntılı başladık; ama birbirimize inandık, güvendik. Sonunda da 4. yıldızı takmak bize nasip oldu. 4. yıldızı taktıktan sonra Allah izin verirse kupayı da kazanacağız"ifadelerini kullandı. Milli futbolcu, deplasmanlarda kendisine tepki gösterilmesiyle ilgili, "4. yıldızı ilk takmış şampiyon takımın şampiyon oyuncusuyum. Beni sevmeyebilirler ama saygı göstermek zorundalar" dedi. Burak, Beşiktaş maçında Hamzaoğlu'na tepki göstermesinin yanlış olduğunu da söyledi.



UMUT: GOLLERİMLE KATKI YAPTIM


G.Saray'ın başarısına bu sezon 10 gollük katkı yapan Umut Bulut, attığı gollerin sonuca direkt etki yaptığını söyledi. Sarı-kırmızılıların bu sezon yakaladığı başarıda kendisinin de önemli payı olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Umut, ". Bu şampiyonluğun 4. yıldız ve bireysel olarak da çok büyük bir anlamı vardı. Diğer yıllara nazaran oynayıp oynamamak çok sıkıntı değildi. Bu sene görev verildiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Puana doğrudan etki ettiği için çok anlamlı goller attığımı düşünüyorum” dedi. Umut, Muslera'nın kurtarışlarıyla şampiyonluğa önemli katkı yaptığını da söyledi.



Hedef 1 milyon kek kalıbı


Galatasaray Kulübü, 4. yıldızın gelmesinin ardından GS Store'dan göndermeli bir kampanya başlattı. Sezon öncesinde yıldız kalıbının içinde poz veren G.Saraylı futbolcular, özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tarafından 'Kek kalıbı' yakıştırmalarına maruz kalmıştı. Sarı-kırmızılılar da buna gönderme olarak 4 yıldızlı kek kalıplarını 19.90 TL'den satışa sundu. #Hedef1MilyonKekKalıbı hashtagi ile de Fenerbahçe'nin 'Hedef 1 milyon üye' kampanyasına gönderme yapıldı.




Muslera: Adımı G.Saray tarihine yazdırdım


Florya'da Burak Yılmaz ile birlikte basına açıklamalardan bulunan Fernando Muslera, "Adımı G.Saray tarihine yazdırdım" dedi. "Sezona iyi başlayamadık fakat ardından büyük bir çıkış yakaladık, Hamza Hoca'nın gelişiyle birlikte oyunumuz daha da iyi hale geldi" diyen Muslera, "Sezon başında çok gol yiyen bir G.Saray vardı. İlk dönemde deyim yerindeyse evin balkonundan vuruyorlardı gol oluyordu" dedi. 4. yıldızın kendisi için ne anlam ifade ettiği sorusunu ise Muslera şöyle yanıtladı: "4. yıldız benim için tamamen tarihe geçmeyi ifade ediyor. G.Saray'ın ezeli rakibiyle bu yarışa girdik ve 4. yıldızı ilk biz taktık. Böyle bir anlamlı bir şampiyonluk yaşayıp adımı G.Saray tarihine yazdırdığım için çok mutluyum."



Albayrak: Transfer tamam!


G.Saray Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, daha sezon tamamlanmadan transferi bitirdiklerini belirtti. Gelecek sezon için transfer listesini hazırladıklarını ve görüşmeleri sonlandırdıklarını kaydeden Albayrak, yeni transferleri yeni yönetime teslim edeceklerini de dile getirdi.










#galatassray
#yasin yılmaz
#Fernando Muslera
9 yıl önce