|

Hamzaoğlu: Düşüş bekliyordum

GalatasarayTeknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirtti.

Yeni Şafak
22:40 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 20:42 - 20/12/2014 Cumartesi
DHA

Hamzaoğlu şunları söyledi:

"Çok kolay bir maç kazandığımızı söyleyemeyeceğim. Karşımızda dirençli, nasıl oynaması gerektiğini bilen bir Mersin İdmanyurdu vardı. 4 hafta sonunda bir düşüş de bekliyordum ama oyuncularım iyi mücadele ettiler, maçı bırakmadılar. Mersin İdman Yurdu da iyi futbol oynadı, onları da tebrik ediyorum.


Emre mesela arka arkaya 4 maç oynadı, düşüş yaşayacağını tahmin ediyordum. Devre arasında uyarılarımızı yaptık. Hakemle oynamamamız gerektiğini söyledik. Hakem sonuçta rol oynadı mı bilemem, ama hakemlerimizin hata yaptıkları anlar olabilir. Bizim maç içinde anlık tepkilerimiz oluyor. Belki bizler de hatalı davranıyoruz. Hakemlerin de hata yapması doğal, işleri çok zor. Anlık karar vermek durumundalar. Hata yapmaları doğal. Bu lehimize de aleyhimize de olabilir. Önemli olan hakemlere baskı yapmamak, yardımcı olmaktır. Bu maçta olan bazı hatalarımız var. Geri dönüşte sıkıntılar yaşadık, mesafe açıldı. Bunlar önemli sorun değil, giderilecek eksikler."


Hamzaoğlu, Balçova maçında bazı oyuncuların temposundan memnun olduğunu ve Mersin İdmanyurdu maçının kadrosuna Pandev, Olcan ve Yasin'i aldıklarını söyledi.

#Galatasaray
#Hamza Hamzaoğlu
#Süper Lig
#Mersin İdman Yurdu
#basın toplantısı
9 yıl önce