|

Hamzaoğlu: Seyircinin verdiği para helal oldu

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Aa
00:00 - 26/10/2013 Cumartesi
Güncelleme: 21:35 - 26/10/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Hamzaoğlu: Seyircinin verdiği para helal oldu
Hamzaoğlu: Seyircinin verdiği para helal oldu

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "3-1'den sonra kaybedilen 2 puan varmış gibi gözüküyor ama karşımızda Beşiktaş vardı" dedi.

Hamzaoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça çok iyi başlamalarına rağmen 1-0 geriye düştüklerini ancak daha sonra hem oyun hem de skor olarak üstünlüğü ele geçirdiklerini söyledi.

Karşılaşmada skoru koruyamadıklarını ancak aynı oyunu sergilediklerini belirten Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçın sonuna kadar sonucu düşünmeden mücadele eden Akhisar Belediyespor vardı. İnşallah bu performansı bundan sonraki haftalara da aynı şekilde devam ettiririz. Beşiktaşlı ve benim oyuncularımı tebrik ediyorum. Herkesi futbola doyurduk. 3-1'den sonra kaybedilen 2 puan varmış gibi gözüküyor ama karşımızda Beşiktaş vardı. Bugüne kadar rakiplerimize bu kadar çok pozisyon vermemiştik ama açık futbol, güzel bir oyun oldu."

Hamzaoğlu, maçın hakemlerine yönelik tepkisinin hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Sonuçta biz de kazanmak istiyoruz. Dışa vurmasak da kazanma isteği var, bazen bu, dışarıya vuruyor. Bazen biz, kararları uzaktan yanlış görüyoruz, bazen hakemler hata yapabiliyor. Önemli olan art niyet olmaması. Mustafa Kamil Abitoğlu'nun art niyetli olması mümkün değil. Çok iyi maç yönetti, tebrik ediyorum. Bizde de böyle görüntüler olur zaman zaman."

Bir basın mensubunun "Gekas'ı arıyor musunuz?" sorusuna Hamzaoğlu, "Aramıyorum, telefonu yok bende" yönünde esprili bir yanıt verdi. Hamzaoğlu, "Takımda herkes iyi mücadele ediyor. Gekas olsaydı kimi çıkarabilirdik bu takımdan. Dolayısıyla Gekas'ı aramıyoruz" dedi.

Hamzaoğlu, bugüne kadar hedeflerine adım adım ulaştıklarını belirterek, "Beklenti içinde değiliz ama hedeflerimiz var. Onlara da ulaşmayı istiyoruz. bunları da yavaş yavaş başaracağız. Stat inşaatı başlayacak, tesisimiz yapılacak. Akhisar Belediyespor'u Süper Lig'de varolan ve hedef koyan bir takım haline getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Sezonu ilk 10 içinde bitirmeleri halinde hedeflerine ulaşacaklarını kaydeden Hamzaoğlu, "Bu hedefler iyi veya kötü anlamda değişebilir. Her şeyi zaman gösterecek" dedi.

- Futbolcular

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Sonko da müsabakanın futbol açısından harika olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Talihsiz bir golle yenik duruma düştük. Daha sonra 3-1 öne geçmemize rağmen, 2 gol yememiz bizim için kötü oldu. Genel olarak iyi bir maçtı. Bugün çok koştuk, çok iyi mücadele ettik. Bu performansımızı, iki deplasman maçına taşıyabiliriz bu perf. tersine çevirip, iyi çalışıp, o maçlardan 3 puan almak istiyoruz. Beşiktaş gibi harika bir takımla oynadık. Çok iyi futbolculara sahipler. Çok iyi futbol oynadık. Galatasaray maçı gibi skoru koruyabilirdik ama olmadı."

Mehmet Akyüz de iki takım için de iyi bir maçın geride kaldığını belirterek, "2 puan kaybettiğimiz için üzülüyoruz, maçı kazanmamız lazımdı. Oğuzhan gibi bir oyuncuya sahipseniz maçı en kötü beraberlikle bitiriyorsunuz" dedi.


10 yıl önce