|

Hayalimdi hayatım olacak

Sosyal medyadan takipçilerine seslenen genç yıldız, mutluluğunu şu cümlelerle aktardı: ''Bu forma için canla başla savaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray''da olduğum için çok mutluyum''

Taha Güvendi
00:00 - 3/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:40 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Hayalimdi hayatım olacak
Hayalimdi hayatım olacak

Geliyor, olmadı, vazgeçildi, Eskişehirspor satmıyor derken transferin son gününde Galatasaraylı olan Tarık Çamdal, duyduğu mutluluğu sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Takasta kullanılan Umut Gündoğan''ın Eskişehirspor''u istememesi sonrası transferinde sıkıntı yaşanan, ekstra 250 bin Euro''luk ödemeyle resmi sözleşmeye imza atan genç yıldız, ''Hayalimdi parçalı, şimdi hayatım olacak'' dedi. Transferiyle ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Tarık, ''Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkürler. Bu forma için canla başla savaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın'' ifadelerini kullandı.

OLCAN ADIN İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Milli Takım kampından ayrılarak Florya Metin Oktay Tesisleri''ne gelen, Galatasaray ile sözleşme imzaladıktan sonra tekrar Milli Takım''a dönen Tarık Çamdal, dün Milli Takım kafilesiyle Danimarka''ya uçtu. Tarık, Danimarka yolculuğunda yeni takım arkadaşı Olcan Adın ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Burak ve Selçuk''la milli takımdan tanışan Tarık''ın Olcan''la da arasının iyi olduğu biliniyor. G.Saray''ın ayrılmaz ikilisi Selçuk ve Burak''a Olcan''dan sonra Tarık da eklendi.

Tarık Çamdal, imza sonrası yeni teknik direktörü Cesare Prandelli ile de bir araya geldi. Prandelli, G.Saray''ın son gün transferlerinde özellikle Pandev ve Dzemaili''yi ikna eden isim oldu.


10 yıl önce