|

Hayri İnönü'nün zor anları!

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup’ta Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı'nda oynanan Nişantaşı FK-Gürpınar maçının devre arasında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü zor anlar yaşadı.

Yeni Şafak
19:42 - 31/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:47 - 31/01/2015 Cumartesi
Yeni Şafak
Fotoğraf: Erhan Harput
Fotoğraf: Erhan Harput

Klasman Grubuna yükselebilmek için kıyasıya mücadele eden Nişantaşı FK ve Gürpınarspor arasında oynanan final niteliğindeki mücadeleye her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Konuk takımın seyircileri 30.dakikada stada dört otobüs ile varırken, devre arasında yaşanan olaylar karşılaşmaya gölge düşürdü.


Korumalar kendilerini siper etti

23.dakikada Emre’nin golüyle 1-0 öne geçen Nişantaşı FK devreye 1-0 önde girdi. Karşılaşmada her iki takımın futbolcuları soyunma odasında yer alırken tribünlerde elektiriklenme meydana geldi. İlk olarak Gürpınar tribünlerinden Nişantaşı tribünlerine pet su şişesi fırlatılırken, sözlü sataşmalar da yaşandı. Nişantaşı tribünleri de yabancı cisimlere karşılık verince tribünler gerildi. İki takımın taraftarları arasında yer alan ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü zor anlar yaşandı. Korumarıyla birlikte hızla o bölgeden uzaklaştırılan İnönü’nün kafasına yabancı cisim gelmemesi için de çevredekiler uğraş verdi.  İki takımın taraftarının arasından ayrılan ve güvenli bölgeye alınan Hayri İnönü ikinci yarıyı daha korunaklı bölgeden takip etti.

Soyunma odasına indi

İlk devreyi 1-0 önde kapatan Nişantaşı FK ikinci yarıya başlamadan önce soyunma odasına sürpriz bir ziyaret yapıldı. Şişli Belediye Başkanı İnönü, kırmızı-lacivertlilerin soyunma odasına gelerek futbolcularla omuz omuza verdi ve başarılar diledi.

(Yeni Şafak Özel)

#Nişantaşı FK
#Gürpınarspor
#Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı
#İstanbul Süper Amatör Lig
#Şişli Belediyesi
#Hayri İnönü
9 yıl önce