|

Helal olsun size

Cezalı olduğu için maçı tribünden izleyen Ertuğrul Sağlam, bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına indi oyuncularını “Bu ülke sizinle ne kadar iftihar etse azdır” diye kutladı.

00:00 - 25/10/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:59 - 25/10/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Helal olsun size
Helal olsun size

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maçtan sonra oyuncularını tek tek öperek kutladı. Cezalı olduğu için karşılaşmayı tribünden izleyen genç çalıştırıcı bitiş düdüğü ile birlikte oyuncularına koştu. Futbolcularını tek tek kutlayan Sağlam, “Kazanacağınızdan bir an bile şüphe etmedim. Bu galibiyete hem bizim hem de ülkemizin çok fazla ihtayacı vardı. Bu ülke sizinle ne kadar iftihar etse azdır. Hepinise helal olsun” dedi. Sağlam maç sonrası yaptığı açıklamada “Galibiyeti şehit olan askerlerimize, gazilerimize ve Mehmetçiklerimize armağan ediyoruz” dedi.


BAŞKAN'DAN YILDIRIM JEST

Siyah-beyazlıların soyunma odasındaki kutlamasına Başkan Yıldırım Demirören de katıldı. Demirören oyuncularını kutlarken, Liverpool maçı galibiyet primine 5 bin dolar zam yaptıklarını açıkladı. Menajer Sinan Engin de maç sonrası yaptığı değerlendirmede daha önce kadrodaki oyuncularla ilgili yapılan değerlendirmeleri hatırlatarak, “Şampiyonlar Ligi'nde kaybedilen maçlar sonrası bu futbolcular eleştirilmişti. Ancak bu maçta hepsi çok kaliteli oyuncular olduklarını gösterdi. Bu gidişle Ocak ayında bu takımdan kimse ayrılmaz” diye konuştu.


16 yıl önce