|

Hepsi birer şampiyon

Taha Güvendi
00:00 - 26/04/2013 Friday
Güncelleme: 00:59 - 26/04/2013 Friday
Yeni Şafak
Hepsi birer şampiyon
Hepsi birer şampiyon

En yakın takipçisi Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği deplasmanında puan kaybetmesi üzerine ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray'da, daha önce şampiyonluk kupası kaldıran futbolcuların fazlalığı dikkat çekiyor. 27 kişilik takım kadrosundaki 21 futbolcu geçtiğimiz sezonlarda şampiyonluk sevinci yaşadı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Drogba, Chelsea forması ile İngiltere'de lig şampiyonluğu yaşarken, Hamit Altıntop Bayern Munih ile Almanya'da ve Wesley Sneijder ise Inter forması giydiği dönemde İtalya'da bu sevinci tatmıştı.

KRALLIĞINI KUPAYLA TAÇLANDIRACAK

Sarı-kırmızılı takımda şampiyonluk kupasını kaldırmayan isim-lerden ilk 11'de sürekli forma şansı bulan sadece iki kişi var; Dany ve Burak. Gaziantepspor'dan gelen Dany'nin yanı sıra, Beşiktaş, F.Bahçe ve Trabzonspor'da oynamasına rağmen şampiyonluk sevincini yaşayamayan Burak da ilk kez şampiyonluk kupası kaldırmaya çok yakın. Amrabat, Umut, gençlerden Eray İşcan ve Furkan Özçal'ın da kariyerinde şampiyonluk kupası bulunmuyor.

Bu sezon gol krallığına oynayan Burak Yılmaz ile birlikte ilk 11'in değişmez ismi Dany'nin şampiyonluğu bulunmuyor

Alper satılırsa parasının yarısı Boyd'a

Yurt içinden G.Saray, yurt dışından da Borussia Dort-mund'un talip oldu-ğu Alper Potuk'u 6.5 milyon Euro'ya satma hazırlığında olan Eskişehirspor Kulübü, Cris Boyd haberiyle sarsıldı. Parasını alamadığı için FIFA'ya giden Boyd'un davayı kazandığı, Eskişehirspor'un itirazının haksız görüldüğü belirtildi. Kırmızı-siyahlı kulüp, yaklaşık 6 milyon TL ödemeye mahkum edildi.


11 years ago