|

Hepsi bize gelecek

F.Bahçe Genel Sekreteri, geride kalan haftalarda büyük maçları deplasmanda oynadıklarını hatırlatarak ligin ikinci yarısında fikstür avantajına sahip olduklarını dile getirdi. Uslu, "Taraftarlarımızla ezeli rakiplerimizi yeneceğiz ve şampiyon olacağız" dedi

Yeni Şafak
04:00 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:07 - 19/12/2014 Cuma
Diğer
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, kulüp olarak Türkiye'de 9 branşta başa oynadıklarını söyledi. Uslu ve futbolcular Bekir ve Webo, TED Kayseri Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi. Kulüp olarak yer aldıkları tüm alanlarda büyük başarılar elde ettiklerini vurgulayan Uslu, “9 branşımız var hepsinde de Türkiye'de başa oynuyoruz. Avrupa'da bize 3 Temmuz'dan sonra maalesef mani oldular. İnşallah bunlardan da aklanacağız. Diğer bütün branşlarda da Avrupa'da başa oynuyoruz” dedi. 

Futbolcular Bekir ve Webo da kısa birer konuşma yaparak, sezon sonunda şampiyon olup taraftarların yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini kaydetti. Uslu, daha sonra Kayseri'deki Fenerbahçe Futbol Okulu'nu ziyaret etti. Mahmut Uslu burada ise şu ifadeleri kullandı: “Süper Lig zor bir lig. Deplasman her zaman çok zor. Ligin devre arasına şampiyonluğun en güçlü adayı olarak girmek istiyoruz. Geride kalan haftalarda büyük maçları deplasmanda oynadık. Lİgin ikinci yarısında hepsi bize gelecek. Taraftarlarımızla onları yeneceğiz ve şampiyon olacağız.” 

İki taraftar bıçaklandı

Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyesspor'la oynadığı karşılaşma öncesinde üzücü bir olay yaşandı. Takımlarını desteklemek için Kayseri'ye gelen Genç Fenerbahçeliler Grubu (GFB) ile Anadolu GFB üyeleri arasında Kadir Has Stadı önünde kavga çıktı. Bıçakların çekildiği kavgada iki taraftar, aldıkları bıçak darbesi sonucu yaralandı. İki grup arasındaki kavganın, GFB lideri Sefa Kalya'nın çabaları sonucunda büyümeden yatıştırıldığı bildirildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


F.Bahçe Cuma'yı Kayseri'de kıldı

Fenerbahçeli oyuncular dün Cuma namazını Kurşunlu Camisi'nde kıldı. Cuma namazı kılan teknik direktör İsmail Kartal, futbolcular Sow, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topal ve Bekir İrtegün'e çıkışta taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.


 



Bursaspor'daki etkileyici performansı sonrası A Milli Takım'a kadar yükselen Ozan Tufan günden güne Fenerbahçe'ye yaklaşıyor. Ozan'ın 2 yıldan bu yana menajerliğini yapan Gökhan Vatansever'le sözleşmesini yenilemediği ortaya çıktı. Genç futbolcunun, F.Bahçe'ye transfer sürecinde bir başka menajerle çalışacağı ve eski menajerine “Menajerliğimi babam yapacak” bahanesini ileri sürdüğü iddia edildi.


İmza gününde izdiham

Fenerbahçeli futbolcular Webo ve Bekir, imza gününde taraftarlarla buluştu. Kayseri Forum Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasında gerçekleştirilen etkinliğe, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 

#Fenerbahçe
#Mahmut Uslu
#TED
#Kayseri Erciyesspor
9 yıl önce