|

Her şey geride kaldı

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan, Bursaspor maçının her yönüyle güzel geçeceğini, hedeflerinin ise sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi

Yeni Şafak
04:00 - 24/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:56 - 24/11/2014 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, Türkiye’nin Kazakistan ile oynadığı maç öncesi yaşadığı olayın artık geride kaldığını belirtirken artık sadece Bursaspor maçına konsantre olduğunu söyledi. “Konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe ailesinin içindeyiz. Kimse bizim tadımızı bozamaz” diyen tecrübeli kaleci, “Bursaspor maçında elimden gelenin en iyisini sergileyeceğim. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanarak hem liderliğimizi pekiştirmek hem de yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ligdeki durumları adına Bursaspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Volkan, “Bursaspor’un da son haftalarda aldığı skorlar ve şuan ki performansı çok iyi. Bursaspor seyircisinin de stadı dolduracağını düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda statlarımız da fazla seyirci bulamıyoruz ama Bursaspor’un her zaman taraftarı o stadı doldurur. Fenerbahçe gibi bir takımın geldiklerini bildikleri için seyircisiyle, havasıyla güzel bir maç olur. Biz galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.



F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün sabah saatlerinde tesislere giderek idmanı izledi, teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Başkan Yıldırım daha sonra takımla birlikte öğle yemeği yedi ve takıma olan inancını dile getirdi. Cezalı olan Yıldırım, maçı takımın konakladığı otelde izleyecek.


F.Bahçe zirveyi korumak istiyor

Ligde liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, Bursaspor’u yenerek deplasmanda sezonun ikinci galibiyetini elde etmek istiyor. Son iki lig haftasını, kendisiyle aynı puana sahip Galatasaray'ın averajla önünde yer alarak lider geçen Fenerbahçe, zorlu deplasman mücadelesini de kayıpsız tamamlayıp zirvedeki yerini korumaya çalışacak. Sarı kart cezası nedeniyle son lig maçında Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyen Caner Erkin, Bursaspor mücadelesinde takımdaki yerini alacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, sakatlıktan yeni kurtulan Emre Belözoğlu'nu yedek soyundurması bekleniyor.

#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
#Bursaspor
9 yıl önce