|

Herkes gibi oynayıp geri dönecekler

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, F.Bahçe ile önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, 'Biz nasıl İstanbul'a gidip maçımızı oynayıp dönüyorsak onlar da Trabzon'a maçlarını oynamak için gelip geri dönecekler. Farklı bir karşılama yapacak değiliz. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz' dedi

Kamil Anahar
00:00 - 5/05/2012 Cumartesi
Güncelleme: 05:24 - 5/05/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Herkes gibi oynayıp geri dönecekler
Herkes gibi oynayıp geri dönecekler

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sahalarında oynayacakları maçta Fenerbahçe'yi yenerek moral bulmak istediklerini söyledi. Sarı-lacivertli takım ile oynayacakları maçının diğer maçlara oranla farklı bir havada geçeceğini belirten Şener, 'Fenerbahçe maçları, camiamızın çok önem verdiği maçlardır. Atmosferi ve havası farklı olur. Biz İstanbul'a nasıl gidiyor maçımızı oynayıp geri dönüyorsak onlarda Trabzon'a maçlarını oynamak için gelip geri dönecekler. Farklı bir karşılama yapacak değiliz. Çok arzu ettiğimiz bir şey değil ama Fenerbahçe ile aramızda uzun yıllar devam edecek bir gerginlik var. Aklımızdan galibiyetten başka bir şey geçmiyor. Herkes bu maçın ne anlam ifade ettiğini biliyor. O yüzden kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Şampiyon biz olmadıktan sonra kim olur ise olsun bizim için önemli değil' dedi. Bu arada Trabzonspor-F.Bahçe maçıyla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı. İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, her türlü tedbiri aldıklarını ve herhangi bir olayın meydana geleceğini düşünmediğini belirterek, 'Taraftarın takımına ve şehrine zarar verecek eylemden sakınacağını ümit ediyorum' diye konuştu.

TRABZONSPOR Tahkim'e başvurdu

Trabzonspor, Futbol Disiplin Talimatı'nın değiştirilen 58. madddesi ile aynı talimata eklenen 105. maddenin iptali, iptale kadar geçecek sürede de yürütmenin durdurulması istemiyle Tahkim Kurulu'na başvurdu. Yapılan açıklamada, bu iki maddenin de uygulanması halinde Türk futboluna tamir edilmesi imkansız büyük zararlar verileceği dile getirildi.


Sakatlardan iyi haber geldi

Galatasaray maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan Mustafa Yumlu'nun durumunun ciddi olmadığı öğrenilirken, Glowacki'nin uzun bir aradan sonra yerine forma giyip başarılı bir oyun ortaya koyması sevinçle karşılandı. Ayrıca son maçta oynamayan Volkan ve Halil'in Fenerbahçe önünde oynama ihtimallerinin yüksek olduğu belirtildi.


Burak, 35 gündür gole hasret kaldı

Spor toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda hafta sonu F.Bahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, gol hasretini bitirmeye çalışacak. Ligde 32 golü bulunan ve son golünü 33. haftadaki Fenerbahçe maçında atan bordo-mavili futbolcu, sarı-lacivertli takım karşısında gol kaydetmesi halinde ligde 35 günlük gol hasretini sonlandırmış olacak. Burak, Fenerbahçe maçında gol atması halinde Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ilk golünü kaydetmiş olacak.


12 yıl önce