|

Hesaplaşma

Mali Genel Kurul’da ilk oylama Ünal Aysal ile Duygun Yarsuvat yönetimlerinin ayrı ayrı mı, birlikte mi ibra edileceği üzerine olacak. Divana başkanlık yapacak Metin Ünlü, iki yönetimin birlikte oylanmasını isteyecek; ibranın ayrı ayrı yapılması için salondaki üye sayısının yüzde 10’u kadar imza gerekiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/03/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:44 - 27/03/2015 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray Kulübü'nün 2015 yılı olağan mali genel kurulu bugün yapılacak. Kongrede, kulübün geriye dönük 1 yıllık faaliyet ile denetim kurulu raporları okunup, yönetimin mali ve idari yönden ibrası oylanacak. Kritik mali genel kurulda Ünal Aysal yönetimiyle ile Duygun Yarsuvat yönetiminin ayrı ayrı mı yoksa birlikte mi ibra oylaması yapılacağı merak ediliyor. Kritik toplantının divan başkanlığını Metin Ünlü yapacak. Yarsuvat ve Aysal'ın desteklediği isim olan Ünlü, iki yönetimin tüzük gereği ayrı-ayrı ibra edilmemesi gerektiğini savunarak birlikte oya sunmak isteyecek. İbranın ayrı ayrı yapılması için salonda bulunan üye sayısının yüzde 10'u kadar imza gerekli. Bunun için muhalif gruplar sabah erken saatlerde salona giderek gerekli olan 50-100 arasındaki imzayı toplayacak.



YARSUVAT: GERGİNLİK OLMAZ


Başkan Duygun Yarsuvat, mali genel kurul hakkında GS TV'ye açıklama yaptı. Yarsuvat, “Çok önemli bir toplantı mı değil mi bilmiyorum, her zamanki toplantılardan biri. Gergin bir genel kurul beklemiyorum. Ayrı ibra konusunda kişisel görüşüm, benim 2014 yılında iki aylık bir faaliyetim var. Aysal'ın 10 aylık. Herkes genel kurula gelsin. G.Saray'ı sevmek tüm problemlerine sahip çıkmaktır” dedi.


#Galatasaray
#Duygun Yarsuvat
#mali kongre
9 yıl önce