|

Hoşcan: Taraftarımız haklı ama...

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, "Taraftarlarımızın Passolig'e olan tepkisine kesinlikle katılıyoruz ama bu kanunla belirlendiği için yapacak bir şey yok" dedi.

Yeni Şafak
16:49 - 20/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:51 - 20/11/2014 Perşembe
AA
Hoşcan, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü oynayacakları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.


Eskişehirspor tesislerinde ciddi yenileme çalışmaları yaptıklarını belirten Hoşcan, "Tesislerimiz takıma yakışır hale gelmeye başladı. Süper Lig'e çıktığımız 2008 yılında saha yapımını üstlenen Kemal Kocakaya elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Eskişehirspor'a hizmet verenleri hatırlamak bizim için vefadır. Onun için buraya 'Kemal Kocakaya Antrenman Sahası' adını verdik" diye konuştu.


Hoşcan, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında çıkışa geçeceklerine yürekten inandığını belirterek, şöyle devam etti: "Passolig ile ilgili kampanya yaptık. Taraftarlarımızın Passolig'e olan tepkisine kesinlikle katılıyoruz ama bu kanunla belirlendiği için yapacak bir şey yok. Taraftarın tepkisini biliyoruz ama yasanın getirdiği yükümlülükle stadımızda taraftarımızla birlikte olmak istiyoruz. Bu çerçevede kampanya başlattık. Bu kampanya taraftarımıza bir hareket getirecektir. Boş olan tribünlerimizi özellikle bu hafta sonu dolduracağız. Pazar günü buradan iyi sonuçla çıkacağız."
#ESKİŞEHİRSPOR
#PASSOLİG
#MESUT HOŞCAN
9 yıl önce