|

İdmanda gözyaşlarını tutumadı

Samandıra'da Alves depreminin ardından artçıları geldi. Oyunculara çıkışan İsmail Kartal, öfkeden deliye döndü. Oldukça gerilen ve yaşananlardan dolayı çok sinirlenen İsmail Kartal, sözlerini bitirirken elindeki kalemi fırlattı ve toplantıyı noktaladı. Sinirden gözyaşlarına hakim olamayan Kartal, antrenmana da çıkmadı.

Htspor
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 10:34 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
İdmanda gözyaşlarını tutumadı
İdmanda gözyaşlarını tutumadı

F.Bahçe'nin Arena'da G.Saray'a karşı aldığı şok mağlubiyet, Samandıra'yı fena karıştırdı. Futbolcularını antrenman öncesi kriz zirvesine alan teknik direktör İsmail Kartal sert yüzünü gösterdi. Maçın sadece 85. dakikadan sonrasını oyuncularına izleten Kartal, yenilen ilk golden ziyade ikinci gole büyük tepki gösterdi.

SELÇUK & MEİRELES'E FIRÇA

Pozisyonla ilgili özellikle Selçuk ve Meireles'e kızan Kartal, ikinci golü izletip, '10 kişiyiz, siz ikiniz sağda ileride kalmışsınız. Maçı nasıl bırakırsınız?' diyerek çıkıştı. Son dakikalarda Sow'un kaçırdığı pozisyonu da gösteren Kartal, 'Bakın bu gol olsa maç dönecek. Siz tecrübeli oyuncularsınız. Maçı bırakmak ne demek' diyerek sesini yükseltti.

'BİR KİŞİ HARİÇ TEBRİK EDİYORUM'

F.Bahçe'nin teknik patronu, oyuncuları uyarırken, aralarda çok ilginç ifadeler de kullandı. Öğrencilerine, 'Yine de hepinizi gösterdiğiniz mücadeleden dolayı tek tek alnınızdan öpüyorum. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum ama 1 kişi hariç (Alves). O kişi de şu anda burada yok. 10 kişi kalmanıza rağmen kafa kafaya oynadık. Ama gördüğümüz gereksiz kırmızı kart, kaçan goller, verilmeyen penaltı gibi tüm aksilikler üst üste geldi' diye seslendi.

'SİZİN İÇİN YÖNETİMLE DE KAVGA EDERİM'

Kartal şöyle devam etti: 'Siz belki bilmiyorsunuz. Bana yönetimden, başkandan sürekli mesaj, telefon geliyor. Şunu niye oynatmadın, bunu niye aldın, bunu niye çıkardın gibilerinden... Ben hesap veriyorum. Herkes çok öfkeli ama bu önemli değil. Ben sizin için herkesle bunun kavgasını veririm ama siz yeter ki mücadele edin'

'KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM'

Kanarya, Akhisar deplasmanında 2-0 kaybetmiş, ilk golde Bruno Alves çok acemice bir hata yapmıştı. Bunun üzerine İsmail Kartal, Torku Konyaspor maçında Alves'i kesip Kadlec'i oynatmıştı. Bu olayı işaret eden ve Alves üzerinden oyunculara gözdağı veren Kartal, 'Burada bazıları hadlerini aşıyor, hesaplaşma çabalarına giriyor. Böyle bir şeye tahammül göstermem mümkün değil. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bundan sonra her şey farklı olacak. Taktiklerimize uymayan, mücadele etmeyen formayı göremeyecek!' diyerek tavrını koydu.

ANTRENMANA ÇIKMADI

Oldukça gerilen ve yaşananlardan dolayı çok sinirlenen İsmail Kartal, sözlerini bitirirken elindeki kalemi fırlattı ve toplantıyı noktaladı. Sinirden gözyaşlarına hakim olamayan Kartal, antrenmana da çıkmadı. Çalışmayı yardımcı antrenörler yönetirken, takım sadece 1 saat koşu yaptı.

EMRE: HERKES KENDİNE ÇEKİDÜZEN VERSİN

Toplantıdan İsmail Kartal'ın ayrılmasından sonra kaptanlar Volkan ve Emre de bir konuşma yaptı. Emre gün içinde başkan ile görüştüğünü ifade etti ve 'Beyler herkes kendisine çekidüzen versin. Başkanı daha önce hiç böyle sinirli görmemiştim. Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı' dedi...

"SEN MORALİNİ BOZMA"

Başkan Aziz Yıldırım, kaybedilen derbi sonrası herkesin hedefi haline gelen teknik direktör İsmail Kartal'a sahip çıktı. Kartal ile mini bir zirve gerçekleştiren Yıldırım'ın, 'Sakın canını sıkma. Sonuçta bir maç kaybettik. Geçen sezon Akhisar'a, Galatasaray'a yenilmedik mi? Ama sezon sonunda ne oldu? Biz şampiyon olduk. 2-3 maç kazanınca karabulutlar dağılacaktır. Ancak oyunculara da söyle artık yarım puan dahi kaybetmelerini istemiyorum. Seri galibiyetler bekliyorum. Aksi takdirde bir daha benim yüzümü göremezler ve hiçbir istediklerini de yapmam' dediği öğrenildi.

9 yıl önce