|

İlhan Cavcav gözyaşlarıyla uğurladı

Beyin kanaması sonucu vefat eden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, son yolculuğuna uğurlandı. Cavcav'ın cenaze merasimine Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere siyaset ve spor dünyasından isimler ve sevenleri katıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 03:54 - 24/01/2017 Salı
Yeni Şafak

Beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Gençlerbirliği Kulübü'nün 81 yaşındaki Başkanı İlhan Cavcav, dün Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yanı sıra, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mustafa Denizli, Erman Toroğlu, İbrahim Üzülmez ile Gençlerbirliği futbolcuları, spor camiasının önde gelenleri, kulüp temsilcileri, futbolcular ve Cavcav'ın sevenleri katıldı.





Cenaze namazı öncesinde, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen törene ise Cavcav'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, G.Birliği yöneticileri, teknik direktör Ümit Özat ve teknik heyeti ile A takım ve altyapı futbolcuları, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, teknik direktörler Ersun Yanal, Rıza Çalımbay, Mesut Bakkal, Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam, Fuat Çapa, İrfan Buz'un da aralarında olduğu pek çok isim katıldı.





BAŞKANLIĞI DA BABALIĞI GİBİYDİ


İlhan Cavcav'ın oğlu ve Gençlerbirliği Başkan Vekili Murat Cavcav, törendeki konuşmadasında, "Başkanlığı da babalığı gibiydi. Nasıl bir baba çocuklarını ve torunlarını bir arada görmek isterse, futbolcu ve çalışanları bir arada görmek isterdi" dedi. Cavcav'ın cenazesi Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi.


#İlhan Cavcav
#Binali Yıldırım
#Gençlerbirliği
7 yıl önce