|

İsmail Kartal kararını açıkladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin son haftasında oynanan Kasımpaşa maçı sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Yeni Şafak
18:43 - 30/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 19:16 - 30/05/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

"Öncelikle sezon değerlendirmesi yapalım" diyen Kartal, "Beşiktaş iyi başladı. Daha sonra ben göreve geldim. Göreve geldikten sonra 8. haftadan itibaren yükselişimiz olacağını söyledim. İlk yarıyı lider bitirdik. Kurşunlanma olana kadar liderdik. Yabancılar gitmek istedi, psikolojik olarak kötü duruma geldiler. Kupada yarı finale geldik. Galatasaray sezon başından beri iyi oynamasa bile bireysel olarak iyi isimler vardı. Galatasaray'ı ve Hamza Hoca'yı tebrik ediyorum. Ülkenin üç güzide kulübü iyi bir yarış çıkardı. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum" dedi.



'1.5 ay önce bırakmak istedim'

İsmail Kartal, başkan Aziz Yıldırım'la 1.5 ay önce görevi bırakma konusunda görüştüklerini belirterek, "Başkanımızla 1.5 önce konuştuğumuzda devam edeceğimizi söyledi. Ben kendisine o zaman da devam etmek istemediğimi söyledim. Dün başkanla konuştuk ve bir değişim olması için başkana görevi bırakmak istediğimi söyledim. Bu maçla birlikte de görevi bıraktım. Yalnız bırakıldık ama ben kaçmadım. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızdan şampiyon olamadığımız için özür diliyorum" ifadelerini kullandı.


#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#istifa
9 yıl önce