|

'İsrail'de daha iyi oynamalıyız'

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Maccabi ile İsrail'de yapacakları üçüncü maçta daha iyi oynamaları gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak
17:24 - 20/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 17:33 - 20/04/2015 Pazartesi
IHA

Fenerbahçe Ülker ile Maccabi Electra Tel Aviv arasında bugün İsrail'de oynanacak play-off serisi üçüncü maçı öncesi sarı-lacivertli takımın internet sitesine açıklamalarda bulunan Zeljko Obradovic, "İlk iki karşılaşmada 2-0 üstünlük elde ettik ve şimdi seri İsrail'e taşınıyor. Son şampiyona karşı oynadığımızı ve asla pes etmeyeceklerini anlamamız gerekiyor. Kesinlikle sert oynayacaklardır. Bu, önümüzdeki karşılaşmaya hazırlanmak için çok iyi anlamamız gereken bir nokta. Son maçlardaki seviyemize ulaşmalı, hatta bir parça daha iyi oynamalıyız" dedi.



Nıkos Zısıs: "Hücumda ve savunmada daha iyi oynamalıyız"


İsrail'de oynanacak zorlu maç öncesi karşılaşmayı değerlendiren Nikos Zisis ise, “Çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Maccabi kazanmak zorunda ve reaksiyon göstereceklerini biliyoruz. Bu yüzden 40 dakika boyunca, hücumda ve savunmada çok iyi oynamalıyız. Amacımız bu maçı kazanarak seriyi sona erdirmek ve Final Four'a kalmak" diye konuştu.

#maccabi
#fenerbahçe ülker
#obradovic
9 yıl önce