|

'İşte bu yüzden Fenerbahçe'yi seviyorum'

Kasımpaşa maçında beklenen patlamayı yapan Diego Ribas, tüm takımın kendisine destek verdiğini ama Emre Belözoğlu’nun yerinin farklı olduğunu söyledi. Brezilyalı, “Takımda herkes birbirinin iyiliğini ve başarısını düşünüyor. İşte bu yüzden Fenerbahçe’yi seviyorum” dedi.

Yeni Şafak
11:05 - 27/01/2015 Salı
Güncelleme: 09:11 - 27/01/2015 Salı
Diğer

Fenerbahçe’ye sezon başında transfer olan ve geldiği günden beri de beklenen performansı sergileyemeyen Diego Ribas, nihayet Kasımpaşa maçında beklenen patlamayı gösterdi. Ortaya sahayı domine eden ve iki asistle oynayan Diego, bu yükselişinde takım arkadaşlarının ve en çok da Emre Belözoğlu’nun payının olduğunu belirtti. Sarı-Lacivertli takıma transfer olduğunda, “Emre ile yan yana oynayamaz. Uyum sorunu çıkar. Bir takıma iki lider fazla” gibi yorumlar yapılan Brezilyalı oyuncu, yaptığı açıklamada da bu ön yargıları adeta çürüttü.


'İyi ki Fenerbahçe'deyim'

Diego, Kasımpaşa maçında sakat ve cezalı olduğu için oynayamayan Emre’nin kendisini ilk tebrik eden kişi olduğunu söyledi ve kaptanla yaptığı konuşmada “Takımdaki arkadaşlık ortamı gerçekten en yüksek seviyede. Çok fazla tecrübeli oyuncunun bulunduğu bir takımda böylesine iyi bir arkadaşlık ortamı olması beni gerçekten çok etkiliyor. Kasımpaşa’ya karşı belki de senin sakatlığın sebebiyle forma giydim. O yüzden senden böyle bir mesaj almak beni çok daha fazla mutlu etti. Bu takımı bu yüzden seviyorum ve katkı vermek için çok çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Mutluluktan uçuyor

Kötü günleri geride bırakan Diego Ribas’ın ayakları adeta yerden kesildi. İdmanlardaki neşeli halleri dikkatlerden kaçmayan sambacı, önceki günkü idmanda arkadaşlarıyla sık sık şakalaştı, gülücükler yüzünden eksik olmadı. Devre arası kampında çok iyi çalışan ve fiziksel olarak da kendini geliştiren yıldız futbolcu, çalışmalarının karşılığını aldığı için oldukça keyiflendi.

(HaberTürk)

#Diego Ribas
#Fenerbahçe
#Emre Belözoğlu
#Kasımpaşa
9 yıl önce