|

İşte Rıdvan'nın yorumu: Emre bunu yaptıysa

00:00 - 15/04/2012 Pazar
Güncelleme: 23:56 - 15/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
İşte Rıdvan'nın yorumu: Emre bunu yaptıysa
İşte Rıdvan'nın yorumu: Emre bunu yaptıysa

Fenerbahçe'nin Süper Final 1. haftasında Trabzonspr'u 2-0 ile geçtiği maçın ardından Zokora'nın iddiaları gündeme bomba gibi düştü.


Fildişili futbolcunun, "Emre Belözoğlu net bir şekilde bana 'pis zenci dedi" şeklindeki suçlaması bir anda ortalığı karıştırırken; Emre, Zokora'ya yanıt olarak, "Maç içinde tansiyon yükseldi ve birbirimize kötü şeyler söyledik. Evet benimki de onun bana ettiği ana avrat küfürler de aptalcaydı." şeklinde kendini savundu.


Haber 7'deki habere göre, konuyla ilgili bir yorum da NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den geldi. Dilmen, maç sonrası yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuyla ilgili olarak; "Ben bu olaya vicdan gözlüğüyle bakarım ve eğer dediyse, Emre duşunu aldıktan sonra bu işi bırakacak... Dünyadaki örnekleri bilmem ama bu Türkiye'de yaşanan bir şey değil. Zokora böyle bir tacize uğramışsa ve bu nedenle ülkemizden kötü anılarla ayrılacaksa... Emre bunu yaptıysa, parası ve pulu var, duşunu aldıktan sonra çantasını toplayacak ve 'bana eyvallah' diyerek gidecek..."şeklinde konuştu.

12 yıl önce