|

İşte Sow'un yıllık geliri

Fenerbahçe''nin EUFA Avrupa Ligi''indeki rakiplerinden AEL Limassol takımının yıllık geliri, Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow''un yıllık kazancıyla eş değer.

Cihan
00:00 - 23/10/2012 Salı
Güncelleme: 16:04 - 23/10/2012 Salı
Yeni Şafak
İşte Sow'un yıllık geliri
İşte Sow'un yıllık geliri

Başarılı genç forvet 2012-2013 yılı için 3.4 milyon Euro kazanacakken, AEL Kulüp Başkanı Andreas Sophokleous, kulübünün yıllık kazancının 3 ila 3.5 milyon Euro olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe''nin Rum AEL takımı ile 25 Ekim''de Güney Kıbrıs''ta oynayacağı maç öncesinde şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı. Fenerbahçe Kulübü''nün bir futbolcusunun AEL takımının yıllık kazancıyla aynı olması maç öncesinde Fenerbahçe''nin AEL''den ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gösterdi.

Bu arada Rumların kritik Fenerbahçe maçı öncesinde Teknik Direktör Pambos Hristodulu ile yollarını ayırması şaşkınlıkla karşılandı. AEL Kulübü''nün Hristodulu''nun yerine Portekizli Zorze Kosta''nın dün gece Rum tarafında AEL Kulüp Başkanı Andreas Sophokleous ile bir araya geldiği ve önemli ölçüde anlaşmaya varıldığını öğrenildi.

BAYRAK KONUSU...

Öte yandan AEL Limassol ile Fenerbahçe arasında 25 Ekim'de oynanacak olan karşılaşmada yaşanması beklenen bayrak krizi devam ediyor.

UEFA tarafından tanınmayan ülkelerin bayraklarının yer alamayacağı ifade edildi. Bu da ülke olarak tanınmayan KKTC'nin bayraklarının stada sokulmayacağı anlamına geliyor.


11 yıl önce