|

İşte Volkan'ın savunması!

PFDK''ya sevk edilen Volkan Demirel-Felipe Melo olayıyla ilgili CD''li savunma vermeye hazırlanan Fenerbahçe'nin savunması öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Volkan ve Gökhan Gönül''ün beyanlarına dayanarak Melo''nun bu iki futbolcuya kasıklarını göstererek tahrikte bulunduğunu belirtecek.

Hürriyet
00:00 - 28/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:07 - 28/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
İşte Volkan'ın savunması!
İşte Volkan'ın savunması!

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre sarı-lacivertli kulüp, savunmasında ayrıca Melo''nun kaçırdığı penaltı sonrası hakemin de duyacağı şekilde Volkan''ın annesine İngilizce küfür ettiğini ve dilini çıkartarak tahrik ettiğini ileri sürecek. Bu iddiaları savunmasında kullanacak olan Sarı-Lacivertliler, yayıncı kuruluştan bu görüntülerin alınmasını talep edecek.

'Olaylar büyümesin diye söylemedim'

Bu iddialara yanıt veren Volkan Demirel, savunmaya yazılacak suçlamaları doğrularken şöyle konuştu: ''Bunların hepsi yaşandı. Daha önce yaptığım açıklamalarda olay daha fazla büyümesin diye bunları dile getirmedim. Ama bugün (dün) söylenen sözler ve bana karşı gerçekleştirilen linçten sonra bu durumu yönetim ile paylaştım ve savunmaya konulmasına karar verildi.''

10 yıl önce