|

İstifa edecek misiniz? İnanıyorum!

Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied, Gençlerbirliği karşısında pozisyonlar bulduklarını ancak sahadan mağlup ayrıldıklarını belirterek, 'Bugün burada kazanabilirdik ama oyun içerisinde şansın da sizinle olması lazım' dedi.

Aa
00:00 - 26/10/2013 Cumartesi
Güncelleme: 23:02 - 26/10/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
İstifa edecek misiniz? İnanıyorum!
İstifa edecek misiniz? İnanıyorum!

Sollied, Spor Toto Süper Lig'de iç sahada Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada her iki takımın da çok gergin olduğunu söyledi.

Maçlarda asıl önemli olanın, sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu vurgulayan Sollied, 'Tabii ki oyuncularımın odaklanması lazımdı ama bunu göremedim. Oyuncularım, oyun içerisinde genellikle temel ana şeyleri unutmuştu. Bugün burada kazanabilirdik ama oyun içerisinde şansın da sizinle olması lazım' diye konuştu.

Bir basın mensubunun, "Takım mı gidecek, siz mi? İstifa edecek misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine Sollied, geçen hafta dile getirdiği gibi istifa etmeyeceğini söyledi.

Sollied, "Takımın ligde kalacağına inanıyor musunuz?" sorusu üzerine, "İnanıyorum" cevabını verdi.

Elazığsporlu futbolculardan Onur Ayık ise iyi bir performans sergilediklerini ancak bunun sonuca etki etmediğini söyledi.

Özgür Özkaya da haftalardır şanssız goller yediklerini belirterek, "Takım olarak bu kaos ortamından çıkmamız lazım' ifadesini kullandı.

- Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise karşılaşmanın başından sonuna kadar iyi mücadele ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Tüm oyuncularını tebrik eden Özdilek, yeni takımıyla 3 günlük bir çalışmanın ardından Elazığ deplasmanına geldiklerini dile getirerek, "Takım olarak çok zor durumdaydık. Elazığspor, bu açıdan rakip olarak gördüğümüz bir takımdı. Oyunu, kontrol ettik. Hak ettiğimiz ve moral, güven açısından bizi yukarıya taşıyacak bir galibiyet aldık. Bundan sonra Gençlerbirliği daha iyi yerlere gelecek' diye konuştu.

Gençlerbirliği oyuncularından Ahmet Yılmaz Çalık da uzun bir aradan sonra sahadan 3 puanla ayrılmayı başardıklarını belirterek, bunun devamını getireceklerini söyledi.

Serkan Kurtuluş ise Elazığspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, 'Galibiyete ihtiyacımız vardı. Hoca değişikliğiye maça konsantre olduk. Bugün iyi mücadele ettik, 1-0 geriye düştüğümüz maçı çevirdik. Bizim için çok önemli bir 3 puandı' diye konuştu.


10 yıl önce