|

Arda Turan Galatasaray'a yaklaşıyor

Barcelona'da forma şansı bulmakta zorlanan ve Galatasaray'ın transfer teklifi yaptığı Arda Turan yuvaya geri dönüş hazırlığında. Milli Takım'a da dönmesi beklenen futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde çözülmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
12:22 - 15/08/2017 Salı
Güncelleme: 14:23 - 15/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Barcelona'da istediği şansları bulamayan Arda Turan, Galatasaray'a dönmeye sıcak bakıyor.
Barcelona'da istediği şansları bulamayan Arda Turan, Galatasaray'a dönmeye sıcak bakıyor.

Barcelona'da forma şansı bulmakta zorlanan ve Galatasaray'ın transfer teklifi yaptığı Arda Turan yuvaya geri dönüş hazırlığında. Milli Takım'a da dönmesi beklenen futbolcunun kısa süre içerisinde 1 yıllığına kiralanacağı ifade edildi.

Menajer Ahmet Bulut'un Barcelona ile görüşme halinde olduğu öğrenilirken futbolcunun 1 yıllığına kiralanması konusunda önemli bir yol katedildiği belirtildi. Bulut'un oyuncunun bedelsiz olarak Galatasaray'a kiralanması için Katalan kulübünü ikna etmeye çalıştığı aktarıldı.

  • Konuyla ilgili olarak da Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan da attığı tweetle Arda Turan transferini detaylandırdı. Ayan attığı mesajda,
    "Galatasaray Arda'nın yıllık ücretinin 3 milyon Euro'sunu, Önemli bir inşaat şirketi de 2 milyon Euro'sunu ödeyecek"
    ifadelerini kullandı.
Dursun Özbek: İki taraf da memnun kalacaktır

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni transferlerin imza töreninde Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, yıldız futbolcu için olumlu mesajlar verdi.


  • Hatırlanacağı üzere dün de Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Arda Turan transferi için "Arda bizim canımız. 66 numara boşta" ifadelerini kullanmıştı.


#Barcelona
#Arda Turan
#Galatasaray
7 yıl önce