|

Juventus'lu oyuncunun çekindiği 3 Galatasaraylı!

Juventus'un deneyimli isimlerinden Chiellini, 'Aklımda şu an Drogba, Sneijder ve Burak var' derken, Asamoah ise 'Her an her şeyi yapabilecek bir takıma karşı oynayacağız' diye konuştu.

-
00:00 - 30/09/2013 Pazartesi
Güncelleme: 20:08 - 30/09/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Juventus'lu oyuncunun çekindiği 3 Galatasaraylı!
Juventus'lu oyuncunun çekindiği 3 Galatasaraylı!

Juventus'un deneyimli savunmacısı Chiellini, Galatasaray'da çekindiği oyuncuları ifade ederken,'Aklımda şu an Drogba, Sneijder ve Burak var' kelimelerini kullandı. Ganalı Asamoah ise 'Her an her şeyi yapabilecek bir takıma karşı oynayacağız' diye konuştu.

Galatasaray'ın Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği Torino ekibinin ikinci kaptanı Giorgio Chiellini Torino'daki maç öncesinde İtalyan basınına flaş demeçler verdi. Torino derbisinden kaypsız ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Chiellini, ligde zirve için şu an önlerinde iki takım olduğunu belirtti, 'Ancak şu an ne Roma ne de Napoli'yi düşünüyorum. Şu an aklımda Drogba, Sneijder ve Burak Yılmaz var. Şu andan itibaren tamamen bu maç odaklanmış durumdayız. Güçlü bir takımla karşılaşacağız. Son dönemlerde zaman zaman savunmamızda sıkıntılar yaşadık. Ancak bunlarla ilgili çalışıyoruz. Galatasaray karşısında da bu hataları en az düzeyde yapmamız gerekiyor' dedi.

Juventuslu Kwadwo Asamoah da açıklamalarda bulundu. Ganalı orta saha oyuncusu, 'Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Oldukça kaliteli isimleri var ve her şeyi yapabilirler. Galatasaray taraftarı meşhur ama biz onlara karşı oynamayacağız. Maç sahada oynanır. Herşey bizim elimizde en iyisini yapmaya çalışacağız' ifadelerini kullandı.

10 yıl önce