|

Kadıköy''de kaybetmemeliyiz

Sezon başında takımların inişli çıkışlı bir performans sergilediğine dikkat çeken Fenerbahçe''nin milli oyuncusu, Gaziantepspor''un yenerek yeni bir seriye başlayacaklarını ve şampiyonluğun bu şekilde geleceğine inanıyor.

.
00:00 - 21/09/2014 Pazar
Güncelleme: 23:57 - 20/09/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Kadıköy''de kaybetmemeliyiz
Kadıköy''de kaybetmemeliyiz

Fenerbahçe''nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. FBTV''ye açıklamada bulunan başarılı oyuncu, Kadıköy''de puan kaybı yaşamak istemediklerini dile getirdi. Sezon başında takımların inişli çıkışlı bir grafik sergilediğini anlatan Gökhan, ''Geçtiğimiz sezon ilk maçlarda puan kayıpları yaşadık ama ardından bir galibiyet serisi yakalayarak ve puan kaybı yaşamadan şampiyonluğa yürüdük. Bu sezon ilk deplasman maçımız Trabzonspor''du ve 2 puan bıraktık. O nedenle deplasmanda yaşanan puan kaybının ardından içeride oynayacağımız maç çok daha önemli. Uzun süredir de sahamızda puan kaybetmiyoruz. Aynı şekilde Gaziantepspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe karşısında rakip takımların genelde kapalı bir oyun sergilediğini savunan milli oyuncu, şu ifadeleri kullandı: ''Sahamıza gelen takımlar daha çok geride bekleyip, buldukları kontra ataklarla skora gitmeye çalışan bir taktikle sahaya çıkıyorlar. Buraya, ''en kötü beraberlikle ayrılırım'' mantığı ile gelen takımlar gol yediklerinde o dakikadan sonra açık bir futbol oynadıkları için biz de istediğimiz skorlara ulaşıyoruz. Gaziantepspor da ilk olarak kapalı bir oyunla karşımızda olacaktır. Ancak bu durum futbolu güzelliğinden uzaklaştırıyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile oynadığımız maç aslında çok da zevkli değildi. Biz, her rakibin top oynamasını istiyoruz.''

Gökhan, hedeflerini gerçekleştirme yolunda taraftarların verdiği desteğin çok önemli olacağını dile getirerek, ''Takımımızı her koşulda ve olumlu bir şekilde desteklesinler. Şampiyonluğa oynayan bir takım içeride puan kaybetmemelidir'' değerlendirmesinde bulundu.


10 yıl önce