|

Kadıköy'de süper gece

Süper Final Şampiyonluk Grubu ilk maçında Fenerbahçe saha ve seyirci avantajını değerlendirip zorlu etaba galibiyetle başlamayı hedefliyor. Trabzonspor ise bu sezon iki maçta da yenemediği F.Bahçe'yi devirmenin hesaplarını yapıyor

00:00 - 15/04/2012 Pazar
Güncelleme: 03:21 - 15/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Kadıköy'de süper gece
Kadıköy'de süper gece

Süper Final Şampiyonluk Grubu'na ikinci sırada giren F.Bahçe, Kadıköy'de takipçisi Trabzonspor'u ağırlıyor. Sarı-lacivertliler, saha ve seyirci avantajını değerlendirip ligin zorlu etabına galibiyetle başlamayı hedefliyor. Bu sezon normal lig sezonunda Kadıköy'de Trabzonspor'u 1-0 yenen, deplasmanda ise rakibiyle 1-1 berabere kalan F.Bahçe, rakibini İstanbul'dan puansız gönderip zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor ise bu sezon normal lig etabında hiç yenemediği F.Bahçe'yi yenip Süper Final'e galibiyetle başlamayı amaçlıyor. Karadeniz ekibi, Kadıköy'deki maçta sarı-lacivertlileri mağlup ederse, Süper Final'i ikinci sırada bitirme yolunda büyük bir adım atmış olacak.


STOCH KADROYA ALINMADI

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları geçen kaptan Alex, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin teknik direktör Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecek. Attığı kritik gollerle takımını ipten alan Stoch, kadroya alınmadı. Bordo-mavili ekipte ise sakat oyuncu bulunmuyor ve zorlu karşılaşma öncesi tam kadro kritik mücadeleye hazır. F.Bahçe'de Beşiktaş ve G.Saray maçlarını boş geçmeyen Sow ile kaptan Alex, galibiyetin en önemli mimarları. Karadeniz ekibinde ise bu sezon ligde attığı 32 golle kariyerinin zirvesinde bulunan Burak Yılmaz, F.Bahçe maçında da Trabzonspor'un 3 puan umudu. Bu arada bordo-mavili ekip Kadıköy'de 1997-98 sezonundan bu yana maç kazanamıyor.


STAT
Şükrü Saracoğlu

SAAT
19.00

HAKEM
Bülent Yıldırım


12 yıl önce