|

Kadir Topbaş'tan Galatasaray Kulübü'ne ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Galatasaray Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Ünal Aysal'la bir araya geldi.

Aa
00:00 - 8/05/2012 الثلاثاء
Güncelleme: 17:20 - 8/05/2012 الثلاثاء
Yeni Şafak
Kadir Topbaş'tan Galatasaray Kulübü'ne ziyaret
Kadir Topbaş'tan Galatasaray Kulübü'ne ziyaret

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Türk Telekom Arena'da bulunan kulüp merkezini ziyaret eden Kadir Topbaş'ı, Başkan Ünal Aysal'ın makamında ağırladığı belirtilirken, görüşmede kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst, başkan yardımcısı Refik Arkan, yönetim kurulu üyeleri Abdurrahim Albayrak ve Emir Sarıgül'ün de yer aldığı aktarıldı.

Başkan Ünal Aysal'ın, Türk Telekom Arena'ya katkılarından dolayı Kadir Topbaş'a bir plaket verdiği, Topbaş'ın ise Aysal'a İstanbul'u simgeleyen bir İznik çinisi hediye ettiği kaydedildi.


-Topbaş: 'Galatasaray, gurur duyduğumuz bir kulüp'-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın yaptığı açıklamada, Ünal Aysal'ın daha önce yaptığı ziyarete karşılık olarak kendisinin de bugün bir iade-i ziyarette bulunduğunu belirttiği dile getirilirken, Topbaş'ın şu ifadelerine yer verildi:

'Galatasaray, bize Avrupa şampiyonluğu yaşatmış, dünyanın tanıdığı, gurur duyduğumuz bir kulüp. Özellikle İstanbul kulüplerimizin Türk sporuna, futboluna verdikleri çok önemli başarılar, izler var. Gönlümüzün istediği, sporun centilmenliğini insanlara yayan, sporun tüm dallarında başarıya ulaşan, spora hizmet eden anlayışın devam etmesidir. Zaman zaman tribünlerde gördüğümüz nahoş hadiselere fırsat vermeyecek büyük kulüplerimizin, model olmalarını arzu etmekteyiz. Taraftarlar bunun bir spor müsabakası olduğunu, ahlakıyla izlemeyi prensip haline getirmeliler. İnanıyorum ki Ünal bey döneminde de Galatasaray, kendi nezaketini ve zarafetini yansıtacaktır. Kulüplere düşen de budur, beklentiler de budur.'

Kadir Topbaş'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Ünal Aysal'ın ise, daha sık görüşme imkanı bulmayı temenni ettiği vurgulanarak, 'Bildiğiniz gibi stadımızın yapılmasında değerli belediye başkanımızın, çok büyük katkıları var. Bunun için de tekrar teşekkür etmek istiyorum. Her vesileyle bunu tekrarlıyoruz. Biz, Galatasaray camiası olarak bize yapılan iyiliklere, verilen desteklere her zaman şükran borcumuzu ödemek için fırsat arıyoruz. Kendileri bize bugün o fırsatı verdiler' dediği aktarıldı.

٪d سنوات قبل